Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jbt isto baba od 86 godina, javlja se na pozivni iz Ugande

2. Ma oni prevatanti sto traze pare u pismima i mejlovima ili slicno, ili ti kao salju pare obecavaju... nije ovo skam

3. ma nikako, potrebna si nekom iz ugande garant

4. Meni telefon prati SUP zbog bivšeg i ništa mi sa računa skinuto nije, a i čovek me pita ko si ti i kako si me našla, rekoh pa ti si mene našao, kaže lažeš, pravis mi probleme hahahahhahhahahha jbt

5. Nece vise zvati ali mi je jebeno smesno ... Stvarno. Niti igde ostavljam broj, niti sam registrovana njime, ma nista, niko ga ne zna, i koristim ga samo za najuži krug ljudi, to je broj mog oca i stvarno ga niko ne zna. Drustvene mreze i slicna sranja nemam niti sam ikad igde ostavila ovaj broj na netu. Zato mi je čudno. Ko ga j..be rešili smo problem :D

6. Pogrešio je čovek, možda je nasumicno birao broj. Izvinio se.
    Ko ga j..be uglavnom. Samo me živo zanima.kako je našao broj koji je zaštićen zakonom.

7. propustila si dobru priliku, ugandani su na samom vrhu u svetu po velicini penisa.mislim da je tamo prosek oko 18cm/mene je jednom zvala neka zenska iz sudana a sudanci su apsolutno prvi u svetu.tako da ja tu nisam imao sta da trazim.to bi bilo kao da hoces da uparis macku i tigra

8. jebe labo ne vadi

9. Ma znaš koliko mi puca k..c za kurac Crnca ahhahahahhahha, nežnije sam prirode, i to me baš i ne loži...

10. I ovo bi bilo kao da oćeš da upariš pile i slona. Yep.

11. Ugandjani nisu bas pilici, znas

12. Pliduuu odakle tvojoj babi od 86 godina mobilni? :DDDDD

13. dobro ja samo kazem..ugandajani su isto krhke gradje, svi su vitki jedino im je penis debeo.deblji im je penis od ruke,.a svi afrikanci su prostodusni i vedrog duha,,divan narod

14. Ne zanima me, alo... pošto insistiraš možeš nekom iz svoje familije da preporučiš.

15. who z this am george?

16. znaci, ne znam kako al ko ga procitas zvucis ko ugandjanin koji prica engleski. pise ko sto prica

17. dobro daj mi broj tog ugandjanina da dam sestri od ujaka

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.