Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
+256 708 162175
mozes pozoves, ispricaj neku pricu da pitas koji broj je zvao ugadnjanin i imas avliiijin broj tel.
dvoje su se tako smuvali.
JEBI SE CELTE
Hahahahahhahahaah koja igranka, ismejah se pred spavanje
hahah kakav si haker.ma necu da muvam avli
avvi ako te neko zove znaj da nisam ja
Kakvo muvanje bre, ortaci, nikad.
Ma ne trebam ni tebi niti bilo kome. Pametno. Neće niko zvati, ovaj je zalutao. Ne berite brigu.
u plot tvistu, avi namerno postavila ovo kao mamac, neki hotlajn sto poziv kosta 100€ da pokupi telefonske brojeve vukajlijasa.
Ma mamac u pm :D
zašto ovo radiš? koja je tvoja misija? koji je PRAVI razlog tvog dolaska ovde? jel te poslao AV da rasturiš ovo malo kante što je ostalo?
Molim?!!!
Vidim vec primenjujes moj savet.hahah
Buhahahahhaah ma ovaj narezak me zatekao nespremnu :D
Mozda Avvl i jeste on ustvari, sa laznog profila, ima "Av" u nicku i svaku temu okrene na sebe.
Slucajnost? Ne bih rekao
totalni kralj
Jebeno ne znam o čemu ti to Mujo... Ali lepo je što me se uvek dotakneš :D hahahahha ovlaš :D
Kucamo na vrata zaboravljenih asova:
Jes kurac ti niko neće u Sarajevu ništa. Drug se slikao u majci sa grbom VRS odma mu neki taksista srao da se skloni.
Taj tvoj drug baš pametan, mogao je i da napiše na leđima majice: DA, MI SMO VAS ROKALI S ONIH BRDA. Dobro je prošao.
Пази ову АВВЛ ладно уместо да јој бивши буде неки џексмен њој је бивши бивши муж гоце тржан па јој прате телефоне какве су жене СТРАШНО
паметном доста
Valdemar je bio strasan forumdzija, vladelimar, ako citas ovo vrati se bar na tren
Pratite li ovo dešavanje oko moguce smrti kraljice elizabete, napeto je
Procitao sam sad proceduru u slucaju smrti i tu kompletnu ceremoniju, neko bi rekao da je preseravanje