Podijeli sa Vukajlijašima

1. кое јебе рептилијанка

2. да је нека млађа риба па да је и жалим ал овако ич

3. Цео Лондон плаче због отказа који је Челси уделио Тухелу а они смарају људе о здрављу бабетине која је старија од кисинџера.
    ера декаденције и лудака!

4. Pa dobro autore 627, i bez ikakvih emocija, slažete se da je ovo istorijski trenutak, ipak potencijalna smrt najdugovečnijeg monarha :)

5. Па добро докторе и бе емоција некако јесте вероватно историјски

6. sad je to najbitnija stvar na svetu.umire baba od sto godina kojoj je ceo zivot bio posao da da se pojavi i da mase ljudima,.samo su englezi i amerikanci bitni svi ostali su nebitni.

7. Bitno je. Jer je njena smrt simbolizuje i smrt zapadne hegemonije.

8. Dobro ste to primjetili doktore Kleiner

9. kojoj je ceo zivot bio posao da da se pojavi i da mase ljudima

To je bio vidljivi deo posla, da

10. Боље би им било да се позабаве Асанжом који је из тог западног света и опет дозвољавају да га Американци разапињу МРШТЕ!

11. Пази ову АВВЛ ладно уместо да јој бивши буде неки џексмен њој је бивши бивши муж гоце тржан па јој прате телефоне какве су жене СТРАШНО
    паметном доста

MARŠ I CRKNI!
    I NEK TI SVI POCRKAJU! AMIN!

12. SVE ŠTO SAM JA DOŽIVELA IZ DUBINE SVOG MALENOG SRCA I DUŠE ŽELIM PUTA PET SVIM ŽENAMA U TVOJOJ FAMILIJI. FUŠNJARU. A I BILO BI ODLIČNO I TEBE DA SILUJU!

13. Understandable. Have a great day.

14. Jebi se bre i ti sa sve onim govnetom. Marš!
    Odjebite od mene! Ajde, paljba! Ništa vas ne diram jebem vam mater bolesnu i ko vas je nakotio.

15. ne diram ni ja tebe brt

16. Šta poklopio se zadnji komentar u vreme kad mi je on jebo mater, pa ispalo da si uleteo? Kao što ti nemš majku, tako ja nemam oca. Čin njegove smrti ne možeš ni da zamisliš kakav je bio, a ja sam bila prisutna. Sve što od tad snašlo su pomije, ali ni pride toj tragediji. Poslednji put apelujem da me niko ne dira! Oboriću sajt, KUNEM SE! Ili još gore, toliko sam bolesna da ću vam jebati mater lično!

17. sevnulo mi nešto. vidite li vi, gospodo, koliko avl i stratimir imaju zajedničko što se tiče ponašanja? samo jedan zaključak mogu izvesti.

18. Dobro, avvl, ako niste trol, imam moralnu obavezu kao medicinski radnik, da vas zamolim da se obratite lekaru, bilo svom odabranom opste prakse koji će vas dalje uputiti, bilo direktno psihijatru, jer stvari koje pišete su indikativne za neki post traumatski stres poremećaj koji već prelazi u psihotičnu epizodu.

I to nije ništa sramota i uspešno se leči, al mora da se leči da ne bi otišlo predaleko.

Za slučaj da je ovo samo ventil pisanja najvećih grozota koje vam padnu na pamet na slabo posećenom sajtu, a slične stvari sam i sam radio, understandable, have a nice day.

19. pa da, svi isti simptomi kao kod stratimira.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.