Podijeli sa Vukajlijašima

1. Znači smijete se Pajtonovcima, Saut Parku, Crnoj Guji, al kad neko (u ovom slučaju mi sami) ismijava naš narod onda frka? E nemeš tako, koleza!

2. Ма добро, постоји зезање, а постоји и неукусно пљување без мере, треба то двоје раздвојити. Не може да буде смешно нешто што не садржи део истине. А ако је пљувачина у питању, онда не може да буде смешно. Видећемо шта су ови направили. Додуше, и ја сам скептичан... Сувише су и Косово и ЛГБТ и Турци прежвакани да би могло нешто паметно да се направи, чини ми се.

3. Sele nemoj zajebavati, ljudi su se krivili ovde na Crnog Gruju iako taj humor svakako nije bio na nekom visokom nivou, ali nije bilo tih gluposti u stilu ''kako možete da se sprdate sa Karađorđem grom vas spalio''.

4. Е, али Карађорђе је секуларан лик, а цар Лаза светац и вођа небеске Србије. То је разлика.

5. тако је, не може кад нема потпоре, валдемаре. ајде да видимо, можда буде добро можда не, па ћемо двидимо.

селе не зајебавај лепо сам објаснио.

6. Видећемо шта су ови направили

шта ДОБРО могу неле карлајић и НИКОЛА КОЈО да направе, ајде...

7. а реално којо ипак дечко игро у неким од најјачих филмова икада.

какав концерт сунце ти... ваљало би ићи на овакве ствари док не помру овакве главе.
    http://www.youtube.com/watch?v=_MhcmffG_hY

8. da li je moguće da aeri ovako nešto kažu o srbima

NY Times... Oće dođe smak sveta...

9. Sve je to dobro, ja mogu da gledam ili ne gledam, zabole me bas, ali to mi takodje daje za pravo da SVAKOGA ko ukljuci visokrofrekvetno pistanje, cim se nacrta/pomene/prikaze Muhamed oteram u tri majcine. Jebiga, tolerancija mora da radi u oba smera, i odmah posle ove mora da ima i takva epizoda.

Ljudi za sve ima resenje na finjaka. Englezi su imai kategoriju prigovora savesti pre 100 godina, oa su pacifisti koji nisu hteli da drze pusku jer su mnogo fini, posle bili demineri neeksplodiranih nemackih bombi. "Hajde sine, radis humano delo..." Posle se njihov broj drasticno smanjio.
    Glupo je nekome braniti nesto. Uvek je bolje reci "Moze, ali..." A to "ali" mu posle jebe kevu.

Inace oni bosanci "Lud, zbunjen, normalan" su stekli moje postovanje. Zajebancija do kraja, bez tabu tema. Ako i ovo bude tako, onda dobro.

10. добро запажање.

11. NY Times... Oće dođe smak sveta...

izgleda da stvarno hoće

12. "Nadrealci" nisu ono pravo bez Đure, i to je fakat!

http://www.youtube.com/watch?v=nYdqVyUhH7Q

13. proviron
    "Nadrealci" nisu ono pravo bez Đure, i to je fakat!

+1

Капирам да су ови Надреалисти вијесници новог рата лоло

14. Ne može ta ekipa koja je zbog svojih godina, lucidnosti i veličine muda na TVSA bila avangarda koja se javno zajebavala na teme na koje se većina zajebavala samo za kafanskim stolovima i u kancelarijama, da danas tako matora, bez smisla za humor i u okviru smernica nacionalnih frekvencija i sponzora bude podjednako kvalitetna. Svi oni zajedno da se okupe opet neće moći da priđu ni najgorim skečevima TLN-a jer druga su vremena i sve se vrti oko gledanosti i para, a ne oko nazivanja društvenih pojava pravim imenom, što su i radili kroz seriju pre 20-25 godina. Pored toga, danas svi pljuju sve i jako je teško biti originalan u takvom okruženju.

15. Samo da ne koristi ime TLN bilo bi sve u redu. Nikola Kojo i Nadrealisti? Ne ide.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.