Prijava

Kahahahahahahašahahahahalj

Pa šta bi ovo, jel će smaknu predsednika lažne patriote ili je klasično skretanje pažnje sa nečeg za sada ispod radara?

pseudopatriote su AV igrači samo im ime kaže

Osušila mu se ruka ko mi Vučka dirne

https://www.researchgate.net/publication/364763381_The_Paradox_of_Wealthy_Nations'_Low_Adolescent_Life_Satisfaction

U fazonu u siromašnim državama adolescenti su srećniji.
U bogatim, šatro prezahtijevno školstvo, pa zbog toga...
Nisam ni ja sve pročitao, tek krećem... al djeluje zanimljivo.

kurac, ne daju čitav tekst... jebem ti kapitalizam

kurac, ne daju čitav tekst

Mislim da cemo preboleti to.

https://www.researchgate.net/publication/364763381_The_Paradox_of_Wealthy_Nations'_Low_Adolescent_Life_Satisfaction

U fazonu u siromašnim državama adolescenti su srećniji.
U bogatim, šatro prezahtijevno školstvo, pa zbog toga...
Nisam ni ja sve pročitao, tek krećem... al djeluje zanimljivo.

Ovo nije uopšte toliko čudno, pogotovo kad uzmeš u obzir da istraživanja pokazuju da je još i ženski deo adolescenata koji odrastaju u bogatijim zemljama izrazito nesrećniji (iako su svi kolektivno u kurcu).
Razlog je, nasuprot tome što kenjaju za "high demand education", zapravo dopaminska validacija kojoj su eksponirani od strane svojih vršnjaka i činjenica da se trenutno kod njih dešava nešto što ja zovem hipereksponiranje, što znači da se u svakoj mogućoj situaciji u kojoj se mladi danas mogu naći za njihove postupke neće saznati samo u okviru komšiluka, već otpr pola jebenog sveta. Socijalne mreže su socijalni inženjering: Mozgove mladih muškaraca rade pornići, a mozgove mladih žena radi socijalna validacija (lajkovi, komentari, pratioci etc.). Samim tim Instagram je sasvim prirodno evoluirao u mrežu polugolih modela, Only Fans je jače tržište od trgovine belim robljem, TikTok trendovi su uglavnom skrnavi plesovi (čitaj: mrdanje guzova i sisa tek sazrelih neznanih junakinja) i tako dalje i tako bliže.
Ponuda i potražnja na ovakvom nivou izaziva svrš kod mladog momka i "UwU tnx for the sub ♡" kod mladog devojčeta, ali zapravo troši njihove mentalne kapacitete sve dok ne dođu do džanki lvl srozavanja neokorteksa u kome niko nikada nije (dovoljno) srećan.

Ima još faktora naravno, neki od njih su i izrazita psihopatična kontrola zapadnih država, tj država prvog sveta koje daju gas do daske kad je u pitanju stvaranje i održavanje dekadencije, dok države trećeg sveta imaju neki blaži bol u kurcu dok god im je priliv keša od korupcije u džepovima... Ali to je većinom tako u Africi i možda nekoj tamo Indijskoj pripizdini. I to će brzo da se globalizuje pa ćemo svi mi da budemo low level braindead existence, jako inkluzivno nema šta

Antivaks solidan post

ovo socijalno-internet na stranu, od 2021. imamo nagli porast depresivnosti medju mladima zbog kovid mera koje su trajale mnogo duze nego sto je bilo potrebno medju mladima, sto moze da se doda na listu kao jos jedan od postupaka bumer generacije koji iz najboljih namera ili stavec sjebavaju zivote mladjih, koji ne umeju da daju otpor tome i nemaju pomoc. to je ovo trenutno sto se pise po novinama.

ovo sto ne umeju da daju otpor losim stvarima koja im se dogadjaju je posledica toga sto su im i roditelji takvi, i porodice slabije, i snazne figure u porodici nisu vise prisutne (bilo zene bilo muskarci - ne fizicka nego psihicka snaga) i deca nemaju vise sigurnosti da mogu da se oslone na nesto kad stvari zaribaju, niti da nauce od koga kako mogu da se nose sa tim. primer ovoga je sto su svi politicari i ostala bagra koja upravlja novcem i ima moc debelo u 70tim a i dalje nema niko da ih najuri u penziju.

socijalne mreze, pornjava i ostala govna po internetu samo pojacavaju sve ovo, ali poenta se svodi na to da smo mi, i deca nam, slabe generacije.

kad kazem slabe ne mislim na to da se fizicki ne bijemo (sto mislim da ide na bolje) ili ne mozemo da podignemo nesto ili ne znam, pokazujemo emocije, zene smo kurac palac, nego mislim da smo psihicki slabe generacije, da svaki put kad nam se neko suprotstavi ili kaze nesto sto nam se ne svidja, nesto sto je glupo, nesto lose (debeo si, ruzan si itd) previse reagujemo na to emotivno, fizickim nasrtajem, povlacenjem u sebe, trazenjem potvrde kako bi mogao da prezivis, kako god, ali uvek pogresno. a to je velika slabost ako hoces da promenis nesto na bolje za sebe. generacijski.

pricam o proseku ne o pojedincima.

Ceka se Melkor da kaze nesto o tugi i cemeru mladezi.

Dok on ne dođe, mogu izneti par činjenica o mladeži u Estoniji, jer uživate čitajući moje prispodobe iz ovog delića sveta na koji je i Putin zaboravio

Ili Thilmo da zalepi koju sliku te zlatne mladeži

Ili Cara da doda "lololo"

Ili bombas da objasni kako je za sve to kriva Zvezda

Ili mesni da kaze svima da ga puse onako bez razloga

Litvanija ima najveću stopu samoubistava u Evropi iz nekog razloga. Kakvi retardi ubijaju se a ni ne žive u retardiranom isprdku od zemlje kao što je smrdija. Estonija > Litva