jel moze da se sedne u kola sad i ode u rusiju, i da se vrati?
Teoretski da, u praksi bi moglo biti nezgodno. Kombinacija pasoša i lokacija bi mogla značiti da bi me videli na sienenu kako "dobrovoljno" jurišam na Bahamut s ostatkom ruske braće.
Ne znam, zajebana je ovo krajnje situacija čini mi se. Što reče čovek ne možeš nuklearnu silu da priteraš uza zid i tražiš da prizna poraz, to ne ide nikako. A ovi moroni ne da šalju sad već i tenkove,nego su na korak da pošalju i avione, a to sve iziskuje odgovor i šljagu, ono, da bi se jasno stavilo do znanja da je dosta što se nekih stvari tiče i da medjed neće baš sve trpeti. A mora doći do toga po svoj prilici. Šta to tačno podrazumeva neću ni da mislim.
sta ima veze, pruzi ti se prilika i probas, nije drvo da planira da ostavi korenje tamo. ili i ako jeste nema veze, ocigledno mu se svidelo.
isto mozes da pitas i za mene i irsku, i isti je i odgovor. ispalo nesto zanimljivo pa sto da ne.
LOL
Kamenofil je Celt za siromašne.
To je zato jer još imam duše
Kako su Finska i Estonija podlozne imperijalizmu?LOL
pa kad se ponovo osnuje poljsko-litvanski komonvelt i podigne na nivo imperije eto ako već pitaš
pa valjda osvoji ih rusija i voila, imperija
We wuz kangs
jel ti šta fali u estoniji možda?
jel moze da se sedne u kola sad i ode u rusiju, i da se vrati?
Ništa bitno, dabogda mi loša kvaliteta mesa bio i ostao najveći problem
E da kakvo je raspoloženje prema Rusiji, činjenici da se rat zahuktava i da mogu da vas nukuju greškom, ili namerno?
Teoretski da, u praksi bi moglo biti nezgodno. Kombinacija pasoša i lokacija bi mogla značiti da bi me videli na sienenu kako "dobrovoljno" jurišam na Bahamut s ostatkom ruske braće.
U 200 dinara da 80% Srbije jede meso koje je triput gori krš nego to tu.
Dakle, gosn Kamenofil, vi malo turistički iz Estonije u Rusiju? Baš sada? Ničim izazvani? Lepo, lepo.
Pred izbore malo procureli dokumenti da Wagner malo potpomagao desničarske stranke u Estoniji, pa je zabavno.
A ljudi navikli da im prete rusi neki kurac stalno, ne obaziru se puno.
Ne znam, zajebana je ovo krajnje situacija čini mi se. Što reče čovek ne možeš nuklearnu silu da priteraš uza zid i tražiš da prizna poraz, to ne ide nikako. A ovi moroni ne da šalju sad već i tenkove,nego su na korak da pošalju i avione, a to sve iziskuje odgovor i šljagu, ono, da bi se jasno stavilo do znanja da je dosta što se nekih stvari tiče i da medjed neće baš sve trpeti. A mora doći do toga po svoj prilici. Šta to tačno podrazumeva neću ni da mislim.
https://www.youtube.com/watch?v=lOPxDEATfHA&t=2s&ab_channel=NBCNews
Super tekst:
https://pescanik.net/nista-bez-igre/