Podijeli sa Vukajlijašima

1. A koji je auto u pitanju?

Golf 4, dizel 1.9 TDI, DI crveno, kabrio...

Cela Bosna i Krajina njegovi

2. Imam osecaj da je neki bmw u pitanju, valda zato plidu nece kae da ne ispadne ljakse

3. U svakom slucaju hot stuff

4. Blizu si Caro, nije bmw ali je iz svetog trojstva njemackog

5. audi MOJ TI NAUDI

JA SKECHA A

6. Mozda neki SL, ili bar SLK, CLK

7. Oćeš snimati storije sarajevo noću dok pičiš kroz alipašino a u pozadini gruva Jala?

8. Pokušaću da suspregnem taj nagon

9. #enterpreneur #grind #workhardplayhard #gdesibilakacambioniko

10. Nece djeca da studiraju kad vide da se bolje zivi od tiktoka nego od mašinstva.

Samo upališ lajv i govoris tapkajte ljudi saljite giftove koinse sve vas volim

11. Ok je da se smanji broj studenata, svaki konj moze zavrsi fax a sustinski je nesposoban za bilo sta.
    Previse je mase sa fakultetom koja ne zna bas nista da radi, pri tome nakon srednje faks dodatno zaglupljuje i onesposobljava ljude.

Faksovi su postali leglo za izvlacenje para od drzave i zaposljavanje kojekakvih preko veze asistenata i profesora, nepotizam u fullu. Hobotnica koju treba razjebati.

12. Sve se svodi evo sine idi zavrsi falultet neces valda biti keramicar ili automehanicar

Zavrsi faks blejo do 26e nema poso kod mame i tate < keramicar oso u usa kupio deci poklon za 20k leto na maldivima

13. Slazem se djelimicno Caro, mislim da ta generacija glupana počinje od moje, jer smo svi kao fakultetski obrazovani a niko kurca ne zna da radi ni u struci ni van nje.

Ajd ja sam nesto uvijek kroz zivot raduckao pomalo uz moje pa me i stari svemu naucio ali generalno smo generacije totalnih duduka. Bojim se vremena kad moje i mlađe generacije budu primorane da preuzmu kormilo, otici cemo u konacni kurac tada.

Da nisu okolnosti kakve jesu a da smo mi isti mentalitetom, nestali bi kroz 5 godina.

14. A i ta prica o keramicarima nije prica o mogucnostima nego volji, objektivno malo ko zeli da se jebe s postavljanjem keramike ako ne mora, dosta ce ih izabrati da bleje ko konobari u kraju

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.