Podijeli sa Vukajlijašima

1. Naravno, dodje dete iz škole i oće menja pol, a ti moraš da kažeš ok, tvoje telo tvoj izbor. C. Ne sme da postoji uopšte mogućnost tako nečega, ne smeju trandže da im gostuju po školama itd.

2. Ovaj otiso u zatvor zbog neceg drugog, to sto mu sin trandza je mozda bio triger za njega al nije otiso u zatvor jer mu se to ne svidja.

Ovako gadnije zvuci vest

3. Jebem li ga sta da ti kazem, radije bi ziveo u drustvu gde mi je dozvoljeno da budem ono sto hocu a ja biram da budem normalan nego negde gde mi drugi prica sta je normalno i da to moram da budem.

Svodi se na vaspitanje, ako to ne postoji onda svakakvi ekstremi izlaze.

Nesto mora trpis, nema drustvo koje ce bas tebi da bude idealno

4. немо се љутиш ал мислим да је конкуренција дно

Lol, sta da se ljutim, to je bila i moja poenta

5. Tako i decu ucis, onom sto ti mislis da treba. Ako to ne radis onda ih neko drugi uci a vidis i sam da ne valja to. Bolje je da svi budemo malo popustljiviji nego da se na silu drzi ravnoteza

6. to sto mu sin trandza je mozda bio triger za njega al nije otiso u zatvor jer mu se to ne svidja

Naravno da mu se ne svidja, usprotivio se tome, pokušao da ga odgovori i počeo da objavljuje šta se daje detetu od lekova i kako ide postupak. Te blokatore koje dobijaju, daju se i pedofilima da bi ih učinili sterilnim inače.

Tako i decu ucis, onom sto ti mislis da treba

Da, kao u slučaju ovog što je otišao u zatvor jer je detetu objašnjavao da možda greši kad hoće da mu otfikare kitu.

7. Jbt o čemu razgovaramo Celte, nastavnica tera devojčicu iz škole jer ova tvrdi da ljudi nisu mačke i da je idiotski izjašnjavati se tako. U Engleskoj, ne na Marsu.

8. Podrzavam izopacenosti u Engleskoj

9. brate, ti ako ces da hvatas razne gluposti na svetu od svakakvog kanadskog, engleskog i slicno white trash-a, koji je radio nesto sto je toliko neuobicajeno da je zavrsilo kao svetske vesti, i da projektujes svoje vrednosti i nesigurnosti na to, slobodno to radi, al aj ne uvlaci nas u to da je to sad nesto normalno ili da ce ikad biti.

taj je detetu "objasnjavao" nista, najverovatnije porodica disfunkcionalna kolko moze da bude, jer u principu ti mozes da budes peder i bez secenja sopstvenog kurca, ali ako mrzis oca, mrzis svet, mrzis melkore koji ti prete hitlerom, evo gledajte, odsekoh kurac, i idem da se derem medju slicnima da vas namerno nerviram.

10. radije bi ziveo u drustvu gde mi je dozvoljeno da budem ono sto hocu a ja biram da budem normalan nego negde gde mi drugi prica sta je normalno i da to moram da budem.

Lool

A samim odgojem šta si učio? Da budeš dobar, da činiš dobra djela, da ne kradeš varaš lažeš…

Jel i to treba da preispitujemo? I to je nešto što ti je drugi nametnuo i rekao da je to normalno, mozda ti želiš da kradeš i varaš ali zlo društvo ti to ne dopušta.

11. ne uvlaci nas u to da je to sad nesto normalno ili da ce ikad biti

Brt imaš zemlju od 300 miliona ljudi, + Kanadu, u kojoj ako dete oće da menja, ima menja pol i tačka. Šta ti tu nije jasno?

12. Jel i to treba da preispitujemo?

ne plidu, nisi razumeo poentu, koja je da u vremenu kad je mozda i bitnije nego ikad da cuvamo porodicu i vaspitavamo decu da je svet velik, i razlicit, i da ces morati da razumes druge da bi razumeli tebe, ali da drzis svoje ja, sto ni jedna jebena skola niti crkva, niti drzava nece moci da te nauci kao sopstveni otac i majka, mi globalno vicemo "drzava duradi nesto" (za ili protiv gejeva).
    ukljucujuci i vas ovde.

to kazem kad kazem radije bi da ja biram da budem normalan nego da mi drugi (drzava, crkva, ucitelj) prica sta je normalno.

13. jer vreme je takvo da su te tradicionalne strukture pogubile malo kompas kako treba ziveti danas, pa mnogo idu na jednu ili na drugu stranu, jer niko nije spreman na mrc kompromisa, pa samo bezrazlozne svadje oko tih 0.1% ekstrema.

14. a ne moram da vam pricam valjda kolko je tesko drzati "tradicionalne vrednosti" kad je narodu pod prstima svo znanje i misljenje ovog sveta, i kolko danas one moraju da se drze na silu, jer ce ih ljudi preispitivati (sto mislim da nije lose).

a meni se ne zivi nigde gde se stvari drze na silu.

15. Ljudi u Srbiji vole da se bave ovim transgener i slicnim stvarima jer im je zanimljivo, iako imamo stotine svojih realnih problema. To nije uzelo maha ovde i odjebite da pridajete tome znacaj, koga briga

16. univerzalno vazi to sto si reko

17. Feminaci stranice tipa kriticki i donekle ovarijum guraju ove neke spike, samo saka jada se bavi ovim pitanjima i gura neku svoju pricu, ljudi ih napuse kurcem i to je to

18. Upravo to celte, imas saku nekih glasnih radikalnih majmuncina, to dospe u medije jer je dovoljno nenormalno i ljudi odmah kmece

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.