Podijeli sa Vukajlijašima

1. Mel popizdeo što ga jevrejska kabala nije primila i zategnuli mu priliv adrenohroma

2. E ali čudi me kako vama sklonima teorijama zavera nekad kad se ovako neko 'rASkRINkaVaNjE' dešava, kako vam ne sine da možda ovi što na sva usta seru o tome, kao oni će da stanu na kraj tom zlu, oni su bogovi ratnici, da oni to rade namerno kao paravan, i da oni zapravo najviše siluju decu i pucaju se s adrenohrom.

3. Zar se ideja da su u Holivudu i americkoj politici sve pedofili i dalje racuna u teoriju zavjere? Ono, Epsteinovo ostrvo i tako to

4. Dobro reko sam teoretičari zavere kao generalizujući termin, prepoznaće se oni koji treba.

5. Ma ta priča Šmo je dosta aktuelna već neko duže vreme. Ajd što su to potencirali nekakvi jućuberi, nego su time počele da se bae i neke istaknutije ličnosti, pa krenule da kruže jedne iste priče, pa pao Epstin, pa se kao roknuo u ćeliji itd. Ovaj što vodi tu organizaciju stvarno postoji, bivši agent (izgl ipak CIA), dao otkaz i krenuo da se bavi samo lovom na pedofile. Gotov je film inače, juče je pušten, malopre video

https://www.youtube.com/watch?v=hyyyKcfJRGQ

Žalili su se da ih dizni sabotira, jer mu odvlače publiku od ovog novog fejspalma od Indijane Džonsa. Inače Dizni je na rubu kolapsa, treba im svaki dinar bukvalno.

6. Ma da brate ja sam neupućen pa me ti obavesti.
    Al šta kažeš za plot twist a? Mel gipson zapravo prvi na leaderboard-u po ubrizganom adrenohromu. Zovite Šamalana nek snimi film, ne tražim mnogo samo 50% za originalnu ideju.

7. Bave se celom tom pričom i neke ozbiljnije glave, sama industrija trgovine decom, tvrdili su, donese na godišnjem nivou oko 34 milijarde dolara. Ništa čudno, te boleštine je bilo oduvek. Iz Ukrajine je btw nestala gomila neke dece u prethodnih godinu dana, onu meksičku i afričku nemoš ispratiti kako god da okreneš. Nije to ništa neverovatno, sumnjam da će ovi neki najpoznatiji koji su deo toga ikada i odgovarati, ali ono, ovo je sad baš prst u oko ozbiljan.

8. Brt Melgibsona su već diskreditovali na sve moguće načine, i neka mejnstrim ekipa ljudi ga naravno prezire, ali i ova druga publika koja je uz njega sad uopšte nije malobrojna. Kakvo god govno sad da baciš na njega, makar bilo i čru, ta njegova publika će mu ostati privržena do kraja. O tome se radi, i to je opet i ok. Deluje sve ovo ozbiljno, produkcija, priča, sve. U moru sranje filmova ljudi će hteti da pogledaju ovo, pogotovo što sad ima etiketu kontroverznog, zabranjenog, nepoželjnog itd. Kako god, treba da se priča na ovu temu.

9. Šamalana

ŠJAMALAN

10. Izgovara se Shamalan (/ˈʃɑːməlɑːn/ SHAH-mə-lahn)

11. Piši kao što govoriš, mora ispravim taj članak

12. Amerikanci stvarno izgovaraju Šamalan, al kod nas sam vidio ovo J

13. Mel Gipsona su zamrzeli kad je snimio onaj film o stradanju Hrista gde su ga Jevreji mucili i ubili i oni kazu nisu Jevreji nego Rimljani ovo je antiseimsticko.

14. I od tad mu je propala karijera.

15. Bleklistovan je, svesni smo svega ovoga, ne otkrivate toplu vodu, možda kad okačite ovakve najnovije vesti bumerima na fejsbuku možete da očekujete neko zaprepašćenje i zgroženost prouzrokovanu neznanjem, ovde ipak obituju informisane osobe.

16. Ali ovo preti da postane krajnje ozbiljno, uključili su i Džordan Pitersona izgl. u sve to, a on donosi desetine miliona pregleda.

https://www.youtube.com/watch?v=rTBGNEliczc

17. Ali pre nego sto je bio bleklistovan nije imao problema sa trgovinom dece.

18. Jer je i sam bio deo toga, TO TI PRIČAM

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.