Podijeli sa Vukajlijašima

1. Vidi, Čet Benington iz linkinparka i Kris Kornel iz saundgardena, jako dobri drugari inače, bavili su se bili humanitarnim radom, pomagali deci prevashodno, i zagrebali u pedofiliju sticajem okolnosti, jer su neka od dece kojoj su pomagali preživela sve to. Obojica izvršili samoubistvo, pod krajnje sumnjivim okolnostima (čet se obesio sa šest slomljenih rebara itd). Inače i njega je očuh zlostavljao kao klinca, a očuh mu je izgleda bio jedan od braće Podesta, što rade za Hilari Klinton. Da zlo bude veće ova dvojica jako liče, čak im i glas jako liči.

2. 60% para koje dam u Rijeci dam Srbima

A oni plaćaju poreze i dadžbine u Trinidad&Tobagu.

Pa i rekao sam da 60% para dajem Srbima, već sam sračunao ono što im ostane od 100% što dam ukupno hehe

3. Jel išao ko od vas na 4dx projekcije, nikad da se nakanim a vidim ima sad ovaj Indiana Jones u opciji pa reko da vidim i to

4. Vec stizu utisci da je tesko govno od filma, sto bi tracio vreme

5. Zato što su alternativa Meg i neka sranja, doduse mislim da ima i Flash u 4dxu provjericu

6. Ima lool superiška

Nisam nikad išao na to do sada, nije me ni zanimalo al sam čuo da imaju neki efekti, neki kurci što ti prskaju vodu u oči majmune i slično pa rekoh da vidim i to čudo

7. Od novijih filmova jedino me zanima pogledati Mission Impossible, zato sto je Tom Kruz dovoljno jak da ne mora da pusi kurac nikome i ubacuje politicku propagandu, kao sto je pokazao i sa proslim dijelovima i sa Top Gun Maverickom

Mislim pogledacu i Indianu Jonesa kad izadje neka piratska verzija koja nije bioskopska, ali nemam nikakva ocekivanja

8. Zaboravio si Oppenheimera, Murphy ce zakucati s ovom ulogom paz sta sam reko

9. Previše hajpuju openhajmera bojim se da će da fejluje katastrofalno

10. Mission impossible 7

zato što prethodnih šes nisu bile impossible.

11. опенхајмер добра глумачка постава али нећу гледати
    немогућа мисија ће се испратити како год
    исто и индијана ђонс
    остало ни не знам шта излази

12. хахахаха али какав је чилијан марфи мршав ко из неке игрице

13. https://www.instagram.com/p/CuHFk_uIop2/
    Hodajte bosi malo i po travi ovog leta, ne samo po pesku jbg
    Edit: Hodajte bosi svuda gde stignete nebitno je

14. ne hodaj bos po travi, velik je to rizik, možeš stati na govno. lično bih radije stao na minu nego na govno.

15. kamenofile kako se kaže 'dvanaest meseci' na estonskom?

16. https://youtu.be/tmKRhD9KrAM
    Trebalo mi je dobrih 15 minuta da pogledam i razumem video

17. svetu se ne može ugoditi ukratko

18. Ma ne to, skapirao sam poentu iz prve i odlična je.
    Mislio sam reći da mi je trebalo vreme da izguglam značenja reči lol

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.