Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ma aj to Trajfo, nego kad su od onih stabala napravili kao neke džinovske skulpture, a ispod 1 stejdž i psihodelija, prejezivo.
јутуб дојаја јер можеш да видиш вакве ниско квалитетне сниме од пре 13 15 година кад је снимање имало смисла
а егзит се преноси и на РТС дојајааа тамо неке 2010е сам гледо исто на ртс пренос носталгија
а нисам никад бијо на ексит ако него боли курац морам да кажем
Prenosi se malo jace, juce teo prodidzija pogledam nisu prenosili jos me celt isprozivo da je to nesto najgluplje sto mos gledati na tv
Ovo sto je exit zadnji 7-8 godina ne treba niko da ide osim klinaca 18-22god
сад пренос неког метал бенда де пева нека риба коју би кундачио
Misliš na onog Enta što sedi u pozi mislioca i ova druga ženska skulptura mu pruža jabuku? Jel to već tada bilo jbt?
Jbt i oni su za vreme koronke trazili da budes vakcinisan, hotuli donosili potvrde.
Kumara bio uzeo kartu al forvardovo nekom braticu nije teo se sramoti
https://vandogtraveller.com/wp-content/uploads/2015/03/DSC_1086.jpg
Na ovo mislim
Ma kakvi bre cela stabla isekli, preogromne neke skroz jezive čičagliša figure na brdu, ne mogu da nadjem
Madjari jbt, mislio sam da je taj fest u nekoj nemackoj holandiji
сад пренос неког метал бенда де пева нека риба коју би кундачио
neka Simone Simons, mogla bi da ga proba
Ovo moram da okačim ovde, sećam se, ko juče da je bilo. 25.000 ljudi, niko neće da ide kući, ova dvojica neće da prestanu da vrte, organizator neće da ih ugasi...I tako do pola 9. Gledaš izlaze, ni jedan čovek ne odlazi, svi čekaju kraj. https://www.youtube.com/watch?v=2tT0b_zrCB8
Manu Čao sa Radio Bemba SS 2008. eh kako to dobro bilo nekad
Bio je predojajan bili ajdol, jedan od best cerata
Al lilo ko iz razjebane pičke na Slejer 2005, masne kose se valjaju po blatu i isparavaju ju ju katabaza beše
Jedino žalim što nisam bio na Exit kad dolazili Faith no More
Il se omatorilo ili je nekad lajnap bio bar meni dobro poznat ne znam
Edit: da i Bili Ajdol je bilo kul ispratiti al nisam bio tad
Da, taj Manu Čao i Bili Ajdol, i Igi Pop iz 2004. naravno
Ovaj kultni trenutak https://www.youtube.com/watch?v=yklrX38T_Ig
Sajpres hil je bio predojajan mislim da je to bilo 04 ili 05
Zgodna ova Simon Simons jebobi čvrsto
Al smaračka muzika jbg