Podijeli sa Vukajlijašima

1. Dobro, bumeri, pomalo.

Kažu Mocart bio drama uživo gledati

2. Brt nismo bumeri jbt

3. Bumer je stanje uma

4. Jebo mamu svoju dolazio je i snup dog nekad o cemu pricamo

5. Lolo, saće nekad u Talin doći 50 Cent. Neću ići, nek ga duva crnjo.

6. A Snupa brata bi volio viditi

7. Snupa video 2007. i bilo dojaja. Video ga i drugi put tamo negde, bilo ok.

8. симон симонс топ а зика срање арлаукање

9. Rasna đumbirka, nema šta

10. Zao mi je sto prosle godine nisam isao zbog Calvina Harisa a ove godine nisam primetio neka imena toliko velika.

11. Dolazio i moby, franc ferdinand i pun kurac nekih grupa sa aktuelnim hitovima.

Sada je glavna zvezda prodidzi bez frontmena 5i put valda.
    Msm da sam bio na 3 prodidzija svaki put bilo mocno ali zasto majmune opet prodidzi i erik pridz i dejvid geta mogu kucicu gore da sazidaju sa malom okucnicom

12. има мобијев наступ на јт кидање тешко 2009 ја мсм
    и фејтлес 2015 убио

13. Zao mi je sto prosle godine nisam isao zbog Calvina Harisa a ove godine nisam primetio neka imena toliko velika

Ove godine je teletina bukv

14. њу тенг клен јеааа
    СКРИЛЕКС ХХАХАХАХАХАХ

15. Da fejćlesi bili maestralni, Mobija sam omašio, radio bio. Mednes isto omašio, Planta omašio, išao na densarenu da slušam Digvida, i bilo takodje sjajno. Femi Kuti je bio maestralan, trčao sa njega bio na Andervrld, jedva ušao bio dok nisu zatvorili stejdž zbog gužve.

16. Portished bio jako dobar, Kejv takodje, svaki put. Jednom sam ga čak udarao dairama dok mi je vrištao u facu, 20cm od moje. Evo mi ih te daire u sobi na zidu stoje, polomljene skroz, naravno

17. Ima meljk tu i do matorosti eo slusam sad ovu epiku zvuce mocno riba prepicka prevrh sve sutka

Grupa nastala pre 20 god. Fora sto nas bole vise kurci da pratimo kopije grupa i muzike sve postalo kasa jedno te isto

Ofc to ne menja cinjenicu da je exit postao teletina

18. звуче исто као и сваки метал бенд смарају ме

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.