Dolazio i moby, franc ferdinand i pun kurac nekih grupa sa aktuelnim hitovima.
Sada je glavna zvezda prodidzi bez frontmena 5i put valda.
Msm da sam bio na 3 prodidzija svaki put bilo mocno ali zasto majmune opet prodidzi i erik pridz i dejvid geta mogu kucicu gore da sazidaju sa malom okucnicom
Da fejćlesi bili maestralni, Mobija sam omašio, radio bio. Mednes isto omašio, Planta omašio, išao na densarenu da slušam Digvida, i bilo takodje sjajno. Femi Kuti je bio maestralan, trčao sa njega bio na Andervrld, jedva ušao bio dok nisu zatvorili stejdž zbog gužve.
Portished bio jako dobar, Kejv takodje, svaki put. Jednom sam ga čak udarao dairama dok mi je vrištao u facu, 20cm od moje. Evo mi ih te daire u sobi na zidu stoje, polomljene skroz, naravno
Dobro, bumeri, pomalo.
Kažu Mocart bio drama uživo gledati
Brt nismo bumeri jbt
Milenijalsi*
Lolo
Bumer je stanje uma
Jebo mamu svoju dolazio je i snup dog nekad o cemu pricamo
Lolo, saće nekad u Talin doći 50 Cent. Neću ići, nek ga duva crnjo.
A Snupa brata bi volio viditi
Snupa video 2007. i bilo dojaja. Video ga i drugi put tamo negde, bilo ok.
симон симонс топ а зика срање арлаукање
Rasna đumbirka, nema šta
Zao mi je sto prosle godine nisam isao zbog Calvina Harisa a ove godine nisam primetio neka imena toliko velika.
Dolazio i moby, franc ferdinand i pun kurac nekih grupa sa aktuelnim hitovima.
Sada je glavna zvezda prodidzi bez frontmena 5i put valda.
Msm da sam bio na 3 prodidzija svaki put bilo mocno ali zasto majmune opet prodidzi i erik pridz i dejvid geta mogu kucicu gore da sazidaju sa malom okucnicom
има мобијев наступ на јт кидање тешко 2009 ја мсм
и фејтлес 2015 убио
Ove godine je teletina bukv
њу тенг клен јеааа
СКРИЛЕКС ХХАХАХАХАХАХ
Da fejćlesi bili maestralni, Mobija sam omašio, radio bio. Mednes isto omašio, Planta omašio, išao na densarenu da slušam Digvida, i bilo takodje sjajno. Femi Kuti je bio maestralan, trčao sa njega bio na Andervrld, jedva ušao bio dok nisu zatvorili stejdž zbog gužve.
Portished bio jako dobar, Kejv takodje, svaki put. Jednom sam ga čak udarao dairama dok mi je vrištao u facu, 20cm od moje. Evo mi ih te daire u sobi na zidu stoje, polomljene skroz, naravno
Ima meljk tu i do matorosti eo slusam sad ovu epiku zvuce mocno riba prepicka prevrh sve sutka
Grupa nastala pre 20 god. Fora sto nas bole vise kurci da pratimo kopije grupa i muzike sve postalo kasa jedno te isto
Ofc to ne menja cinjenicu da je exit postao teletina
звуче исто као и сваки метал бенд смарају ме
Otprilike ovo sve i još poešto https://scontent.fbeg8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/282037477_10224824443192400_4468128454268453223_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=19026a&_nc_ohc=yRdu1eJ3uIcAX_DkyQx&_nc_ht=scontent.fbeg8-1.fna&oh=00_AfB82-pt5F2810vNQlUQwvtlK65DKqXlfzWLVQnv_SjrVA&oe=64ACEEC6