Podijeli sa Vukajlijašima

1. Mi smo na Pepersima imali žestoku sreću jer smo poneli neku tuborgovu ceradu, koju je drugar uzeo na egzitu prethodne godine. Taj dan je kiša krenula mislim oko dva, pljusak totalni - nas 5 se nabilo pod tu ceradu, svako držao po jedan ćošak rukom, i stvarno smo ostali suvi. I stigli na Eda majku, što nam je tad bilo baš kul. I Kiril Džajkovski je izuo bio. Posle Pepersa smo umakli od te kiše pod neku nadstrešnicu i opet ostali suvi, upali u voz i krenuli posle 5 minuta kući. O svim tim sranjima oko gužve i kolapsa čitao sam sutra u novinama.

2. Svašta sam doživeo na tim festivalima i drugim svirkama, mogao bih knjižicu od 150 strana da sastavim sa kojekakvim zgodama i nezgodama.

3. Ali je nikad nećeš izdati, jbg

4. Ovo nemilosrdje upropastavanje leta za drvuka je toliko intenzivno da avii nema druge nego da prilozi odban karticu i spase drvuka

Jbt kako se idealno poklopilo 1+1=2

5. FC Dynamo Kyiv on Twitter after Fenerbahce went on training camp in Russia: “Blood on your hands”.

kakvi jebeni jadnici

krv na rukama mamicu vam jebem IGRALI STE FUDBAL S NJIMA KAKO STE MOGLI
    džeko diplomacy 100

6. Onda Druid Melk aktivira svoju trap card i kaže

C C
    C

7. хахахахахахах азовци кмечите
    аввл и вук стокхолмски синдром

8. Bgm, vrati se tebrinjo

Neočekivani prevrat

9. Cara otvorio treće oko i predvidio situaciju

Šta ti je životno iskustvo od 57 leta

10. Ovo kao kad u Вештац 2 Дивља хајка kidnapuje Јенефер i onda Гералт ponudi Ередину sebe u zamenu za njenu slobodu, samo sa obrnutim ulogama polova ali otprilike to je to.

11. e sad ovako autor nije moj dupli, Profu mogu da dostavim svoj IP

neko je provaljeno napisao komentar oponašajući mene Draga AvvI…

12. Divlja hajka je 3, veštac 2 je kraljeubica

Vuče dostavi mi na pvt sav info koji imaš o Avvl

Da li postoji šansa da se vuku skrati ban za dobro vladanje na sajtu u ovih sedam dana? Tipa na mez dana

13. да са 45000000 дана на 30 хммм ај да већамо
    како год није банован због неког ботовског каспер налога већ због гомиле других прекршаја

14. može li neki društveno korisni rad da skrati bananu

15. Nemam nikakve informacije o njoj, osim onih koje je iznela javno, ovde na sajtu. Ali hvala na podršci. Ne želim niko da me mrzi ili misli da sam ja loša osoba ili bilo šta slično. Što bi klinci rekli da simpujem. Neću to raditi.

16. vuk brt je l ja beše tebe imam na instagramu ili je to neki drugi eminentni autor, godine su prošle zaboravio sam bukvalno

17. Mislim da nije korektno da se avii banuje zbog gnusnih uvreda jer razlika u odnosu na random uvrede je samo u socnosti.

Ovako se ponistava trud izuzetno socnog vredjanja i favorizuje se light random vredjanje familije.

U principu ako se vredjanje tolerise treba da bude socno na max vredjanje>random light vredjanje

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.