Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
https://i.imgflip.com/7s3plm.jpg
Bilo ko osim kad mene treba da brani usta li ga jebem gde si bio kad sam bio niko u odnosu na sad kad sam i dalje niko
Vuce, da li mislis da bi Smoklja npr kukao da je na tvom mestu? Na stranu sto se on nikada ne bi nasao u takvoj situaciji
да ево подржавам апел да се онемогући регистрација налога de novo и да се дупли трол налози банују сви до једног
Шмокља је добар фино постује нек је жив и здрав
вуче не скрећи пажњу са твојих грехова нека проф излиста разлоге банова кад се то види бићеш банован на 5 милијона година и то знаш ти
Bukv vuk nolajferizam = svaki drugi nolajferizam na sajtu
Svelo se na prepucavanje e vidi kakav si na sajtu rl ti je sig katastrofa za razliku od mene koji cepam u lajfu i na sajtu kidam aj napusti sajt moronu da mi drugi lajferi mozemo na miru da pajsad nolajferisemo ovde
Da ste ti i Vuk živi i zdravi, nek vas sreća prati!
Batke ozbiljno idi potrazi pomoc ako te sve ovo istinski potresa, ne zajebavam se sad. Nije ovo za salu vise
тако је
Добро било је пропуста ако узмемо бан лог, али људи смо — мислим да је у интересу сајта/пројекта да се пишу ту и тамо нове дефиниције, ако је сленг у питању, људи ће повремено долазити, да провере речник је у питању
Tako je Vuče.
Бан за дупле
Добро било је пропуста ако узмемо бан лог, али људи смо — мислим да је у интересу сајта/пројекта да се пишу ту и тамо нове дефиниције, ако је сленг у питању, људи ће повремено долазити, да провере речник је у питању
Voimja oca
Ало банујте овог лошег трола и игноришите под хитно.
Vuče napravi novi nalog i budi normalan, i to je to.
ako ste vi svi normalni evo đe sam
Па ја сам нормалан био под овим ником или којим-већ. Људи памте лоше али показао сам да може све да буде топ
Samo da kažem da odavno nije bilo zanimljivije na ovim poljanama
vuk priča o banovima za ostale hahahahahahahahaha
ja mislim da je za ova dva dana napisao postova koliko bi normalan čovek za sedmicu i još je počeo da zrači bobrok/irelevant vajbsima kada pola aktivnih tema ima njegovo ime ispod. što se pre odvoji od vukajlije, lakše će mu biti ga prevazići. za njegovo dobro, bila bi idealna banana odmah sada.