Podijeli sa Vukajlijašima

1. Nema veze, nek ispostuje Prof nagradu ako oce, dva dana su vec prosla, jos 5 i ode na vjecna lovista

2. nadam se da je prof snažna karaktera.

3. Štaeovo, što je hotul čovek banovan? ŠKK? E da ko je sve banovan i zašto, ukratko, ako nekoga ne mrzi da baci dva reda.

4. Vuk jer je jbg Vuk, nakupilo se greha
    Avvi jer je klela autora Jebač
    Hezno banovao Hotula jer je tako u mogućnosti

5. Kako bre, pa šta je ovaj zgrešio da dobije ban desetak dana, koji moj?

6. Hezno hoću objašnjenje, i da bude dobro. Imam ban kartu na 7 dana, ima da je potegnem.

7. Postaje zanimljivije

8. auuuuuuuu tuča tuča tuča tuča

9. Nije jos proslo 24h od heznoovog prvog bana, sto znaci da i dalje ima mod privilegije, tako da svako kurcenje i prijetnje usmjerene ka njemu nisu pametne, jer jos nije kasno da se popije trajni

10. Ne pricaj sa njim nabooodii gaaaaa

11. Dakle ovako izgleda hladnoratovski život

12. Hotule tebra znam da si u Hurghadi pozdrav matori

13. Al inkluziv tri one zvezdice full varijanta, kokteli, pivo u potocima, egzoticno voce, kolaci torte, skiviji, vina iz svih delova sveta, sirevi nema sta nema

Hotul: TELETINA

14. Упозоравам Мују да “вјечна ловишта” није прихватљив вид комуникације нити нормалан и може да се протумачи као да се односи на стваран живот

15. Autore Mali, upozoreni ste, da ne bude da niste znali.

16. Корисниче Каменофил, да ли Ви подржавате личне нападе и такав вид комуникације који је корисник Мујо испољио?

17. Sa Lovćena vila huče,
    Id' liječi se doktor Vuče

18. Поновио је прекршај. Молим модератора да реагује.

19. Autore Vuk, pred koju godinu ste mi na četu zborili da ćete me izbosti jerbo sam bio šaljiv. Da ne govorimo o vašim novijim gresima prema nekim drugim članovima. Istinabog, to ne opravdava ponašanje autora Mali, ali vi niste taj koji može prvi baciti kamen.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.