Podijeli sa Vukajlijašima

1. То је грешка. Грех је апсолутан или га има или нема. Није начин да легитимизујеш његове преступе било чијим другим. Ниси одговорио на конкретно питање које сам ти поставио.

2. Ne, ne podržavam, autore Vuk.

3. Na pitanje on nem osta
    Kameni ko Filip Kosta

4. A zasto ja nemam probleme sa vukom npr

Prst na celo svako od vas kojima vuk smeta

5. Па, зато што провоцирају. Логично

6. Zar ove sitne čarke da ostanu vaše nasleđe, autore Vuk? Prisetimo se lepših vremena

7. Bice ovo zanimljivih pet dana

8. jel i vama ne radi sajt titlovi?

9. Imam osećaj da lično poznajem Vuka, jer ne verujem da dve osobe mogu da imaju takav način komunikacije.

10. prije neki dan sam se pitao zasto ne radi

11. ne radi juce i danas.kome mozemo da se obratimo...?

12. Moj savet je da nađemo ko je moderator sajta Titlovi i da otvorimo temu

Puši ga (ime moderatora sajta Titlovi)

13. Ajde caro pičko udari sad na svog kako kmeči jer brani hotula
    jebem te u usta nedosledna ta tvoja škrbava

14. Cara me razočarao od onog trola sa melkom, pazi zajebavaš ljude tako da ispolje simpatiju prema tebi, kad ono opaaa

Taktički neuko i dobar način da više nikad ne pobere ičiju naklonost, ove nedoslednosti i pljuce su pičkin dim

15. jedan je od ozbiljnijih debila koji su izgmizali ovde. nastavi li ovako, završiće kao stratimir ili bergas.

16. Gde je sad Cara da odbrani Caru od ovih optuzbi

17. https://www.blic.rs/vesti/svet/oglasio-se-bajden-nakon-skandala-sa-kokainom-u-beloj-kuci/fnv3eeg
    Obaveštavam narod da je u Bajdenovoj "Beloj Kući" pronađen kokain, a to nije za pohvalu.

18. Na koliko god godina banovali vuka, banovati i ove potencijalne imitatore na duplo

19. Kmeeeee cara nas trigerovo manipuliso nismo se nikad primili cara debil ima picku kmeeeee debilcina krvari kurci prskaju krv uoci

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.