Podijeli sa Vukajlijašima

1. јебач пресретач
    Cara me razočarao od onog trola sa melkom, pazi zajebavaš ljude tako da ispolje simpatiju prema tebi, kad ono opaaa

Bukv zahvalio se za sve kompimente i iznenadio se koliko dobar zivalj ovde boravi.

Upotrebio jebem vam mamu svima u prave a svrhe a ne ko mesni retos JeBeMtImAmU
    Mada bukv i sad je topina kad znas da je na slici bio random indijac hahahha

2. vreme je da razbijem led.

caro, puši kurac.

3. Mada bukv ni to ne bi ispalo tako, moro ranije legnem sutradan ceo dan bio bez neta doso uvece video fijasko jbg, nisam ucestvovao realtime

4. Да. Месни колико има дефиниција? Написао три дефиниције фзн само да прозива људе на форуму и постује “говна”

5. Vrv da sam imao mogucnosti razotkrio bi misteriju kada sam video da se smoklja trigerovo na prelos trol. To mi jedino zao sto se desilo

6. Kmeeeee cara nas trigerovo manipuliso nismo se nikad primili cara debil ima picku kmeeeee debilcina krvari kurci prskaju krv uoci

manipulatori opasni ovi lalosi a?

7. Cuj ovog sad, manipulacija je uspesna koliko se somova upeca jbg.

8. Bukv ko za ono kurac koji prska krv u oci, pola godine trigeruje elita zonfa vidi cara prso krvari opet je prso

Onda ti bude neprijatno vise to da gledas moras ko debil objasnis da si iz zajebancije to napisao

Sajt je u dobroj meri izdebilisan zapravo, nevezano za avvije vukove hotule i sl

9. Mesni, imas kletvu

10. Sajt je u dobroj meri izdebilisan zapravo, nevezano za avvije vukove hotule i sl

Царо, па је л нас ти браниш или прозиваш хахаха

11. Branim tebra, uvek

12. Ko se bre trigerovao majmunčino? Ko se ikada upecao na išta tvoje imbecilu? Previše si glup razumeš? Ako ti kažeš da je trol uspešan to ga ne čini uspešnim trogloditu začukani.

13. smo aj ne blamiraj se tebra na gluposti jbt

14. Sace mi proda spiku da rivild trol nije trol aj objasni mi detaljnije

15. Naporan si, trol ne treba da bude ovoliko naporan kapiraš? Treba da baci mamac i da se povuče. Numeš bukv

16. Pa to se i desilo majmune sa indijcem, sad sto se ti peres jer si ispo tuka je prica za sebe. I jos kmecis nedeljama kako se nikad niko nije upeco

Jbt ne potenciram ja tu pricu.
    Tebra trol moze da traje vecno, god dana i 24h kao u toj varijanti, bas se lozis jbt

17. Isto tako mora neko objektivan i nepristrasan da kaže da je trol uspeo a ne ti i tvoj laloški pajtaš. Zajebi ovaj amaterizam kao baciš trol i onda u asam vas zajebo jeste glupi i kmečite mnogo kolko sam dobar jbt. Ne valja to.

18. Sta sad treba da objasnim ovde da mislim da je vuk ispo mega tard i da treba pali sa sajta bukv za svoje dobro i onda dodje smo i kaze ali niko se ne peca evo to je trol rivild ne vazi se

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.