Podijeli sa Vukajlijašima

1. Isto tako mora neko objektivan i nepristrasan da kaže da je trol uspeo a ne ti i tvoj laloški

Da, neko objektivan ko je poverovo u zajebanciju. Aj odjebi smo

2. Трол чека реакције. То по Шмокљином схватању само једном имаш разних поткласа тролова. Мрзи ме да објашњавам

3. Pa u sušt uvek treba da stoji disklejmer da bukvalno NIŠTA što se na ovoj jebenoj kanti uradi neće nikog sa dve moždane ćelije naterati da se upeca. Koga uopšte boli kurac? Sad se već zalazi u teritoriju 'hurr durr dobro debilko ako te tolko zabole kurac zašto pišeš paragrafe i paragrafe na tu temu' a taj argument je toliki promašaj da je bruka uopšte posezati za njime. To što je nečiji život do te mere zaludan da je spreman da iščuka ovde ovoliko slova na tu temu nema apsolutno nikakve veze sa time da li je taj neko izmanipulisan ili ne. Vreme bi bilo bačeno na nešto drugo, što da ne bude na ovo, koga uopšte zabole patka.

4. a nisi mene branio kad sam bio nov, nisi zajedno sa mnom napušavao bergase i stratimire, tada su mi morali pomoći gambi i dirgad usta li te

5. Pa u sušt uvek treba da stoji disklejmer da bukvalno NIŠTA što se na ovoj jebenoj kanti uradi neće nikog sa dve moždane ćelije naterati da se upeca. Koga uopšte boli kurac? Sad se već zalazi u teritoriju 'hurr durr dobro debilko ako te tolko zabole kurac zašto pišeš paragrafe i paragrafe na tu temu' a taj argument je toliki promašaj da je bruka uopšte posezati za njime. To što je nečiji život do te mere zaludan da je spreman da iščuka ovde ovoliko slova na tu temu nema apsolutno nikakve veze sa time da li je taj neko izmanipulisan ili ne. Vreme bi bilo bačeno na nešto drugo, što da ne bude na ovo, koga uopšte zabole patka.

Генерално, да, тролови су нолајфери. На Википедији био је један трол са ником Верлор. Правио је кавге и свађе на неким темама само да завади чланове. Био је и админ. После су га бановали, па је направио четири дупла који су сви били изгласани за администраторе. После Енглези на Мети нису могли да верују да админ може да буде трол када су требала да му се скину права

6. A i pokušavam da edukujem, da prenesem svoje bogatstvo u vidu znanja stečenog temeljitim proučavanjem trolerizma godinama ali ne ide mi, ne vredi bisere pred svinje.

7. Caro ne razumeš, zabole me kurac i da jesi ti onaj ganfer sa slike i da nisi, meni je isti kurac, nisi me zajebo, ne tangira me, nemam nikakav uloženi interes u tu temu da bi uopšte postojao neki zalog s moje strane koji može da bude upotrebljen kao mamac.

8. ne hranite ga, ustvari hranite ga samo kurcom. to je uvek uspelo.

9. Nema ga sad, vjerovatno je svrsio od tolikog kontriranja, pa sad dok mu se digne ponovo

10. Да, Месни. Имаш оно "не храните тролове" хахах

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/83/Don%27t_feed_the_trolls%2C_Fl%C3%B8yen.jpg

11. Meljk izbaci sliku indijca kae eo cara divi ga rumun, 24h x kurac postova pa lep je = nije trol

Neam pojma smo i mesni konjina bio pojeo vnugo tad. I ti si u komentima bio nesto ajd dosta pretero si

Bukv citam gomilu kmecanja nizasta

12. Cara nije trol kmeeeeee

13. Dobro je brt, lakše će ti biti da zaspiš ako sebe ubediš da si vrhunski trol, sve je tako kako ti kažeš ajde neka ti bude.

14. Tebra, kaze se dobra fora sta god lepse priznas da si pojo vnugo jbt sta je ovo dom penzosa ili smeshan sajt elite interneta pricamo o slici indijica iz kekende

I da, to je bio melkov trol ne moj jbg pogresna adresa

15. Profe brt jel mogu umesto jednog čoveka da banujem na sedam dana, da banujem sedam ljudi na po dan? A častiš me onda sa po još jednom takvom kartom, jer valjalo bi za sajt, da očepi forum malo, a i realno pristojno se vladam, red je da me nagrade.

16. Caro dodji u Bor na basket da te Šmoklja malo istroluje

17. Trece oko vidi smoa kao malog jokaru koi je otisao u golmane

18. Bukv sajt se sveo na eo vidi zajebavo sam nesto/nekog posle nekog vremena moras to da objasnis inace si fazon tard od ekipe koja kontinuirano jede govna, posle kad objasnis bude e e znali smo sve vreme koga boli kurac da si tru trol nikad to ne bi reko ne radi se to tako

Bukv treba ona kosmopolita da se vrati napravi JEBENOG REDA OVDA

19. ta sta mi pricas caro, kanda ono nisi bio ti? nemoj tako ljuto trolovati posle vecere, nije dobro za stomak, hoce se pobunit' pa nemos posle spavat' lepo.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.