Podijeli sa Vukajlijašima

1. MOMA se javlja nakon 8 godina hibernacije, eto šta melk učinje

2. ono u sta se pretvorio ovaj sajt je odlican socijalni eksperiment. kao zadruga koja traje vecno sa 20ak igraca + poluge moci citaj banovanje, moderisanje, sto mu dodje kao neka produkcija u stilu zeljka mitrovica. odlicno

3. Ja sam “dobio” 6 nedelja u gipsu jebenom, na desnici ruci, štaviše.
    Plus - nemoš me banuješ, sve i da ti padne na pamet ;)

Nisam ja celt/cara buranija hehe

4. Ali se borim za svoje juniorske pulene, levom rukom.

5. znaš li skauz da sedim u trenerci i malo debljim čarapama u stanu koji ni nema klimu lol toliko o severu cg

AHAHHAHA a brat

6. Ono brate - banuješ caru, kad nije čak ni približno u šizi koliko smo svi navikli da jeste

realno, samo je trebalo da priznamo da smo izmanipulisani, doduse prelosom forom i ovo se ne bi desilo, a i on zapeo trolovao sam vas pa trolovao saaam pena udarila

7. Zamisli koliko je Cara zapenio kad ga je Melk banovao

Melk brt oćete li se vi i službeno razvesti ili je ovo samo mala digresija u neraskidivom savezu caramela?

8. Ali to je prvi trol koji ubedjuje ljude da su istrolovani, gledam jel to istina ili su mi oci zamastale

9. Laloska manipulacija - lalopulacija

10. Profe pustio si vodu da vuk ode svaka čast, ostalo je samo da sastružeš zapekla govna u vidu avvi i da ova trajforsova vizija nas leptirova na livadici zaživi

11. Melk brt oćete li se vi i službeno razvesti ili je ovo samo mala digresija u neraskidivom savezu caramela?

Ma to je samo manevar u manipulaciji širih razmera, što bi se reklo trik. Otkrio sam ti jer si dobar čovek, al nemoj da kažeš drugima.

12. Ajde sad idi melkore, isti si kurac ko vuk. Prosipas price kao evo vam odmor, lajfujte 2 dana, a sam nikako da odrzis rec.

J
    A
    D
    N
    O

13. Fala brt, tajna ide sa mnom u plitak grob.

14. ајмо један парастос за вука и да га не спомињемо више нек почива у миру

15. Тхе Проф
    Dosta je bilo. (pre sat vremena)

јебач пресретач
    Profe pustio si vodu da vuk ode svaka čast, ostalo je samo da sastružeš zapekla govna u vidu avvi i da ova trajforsova vizija nas leptirova na livadici zaživi (pre 4 sata)

16. На овом сајту се никада ништа занимљиво не дешава!!1
    Последњи ко изађе нека искључи светло!!1
    Ћао, здраво, позз!!1
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Само јако, само расно, само нечурал.

17. E da - i sisaj kurac za svaki put kada sam morao da klikćem po Forumu i čistim tvoje debilizme, banujem tvoje duplake i generalno se tresem od blama od tvojih samolajkova na pobačaje od humora. Pozdrav.

ахаххахаха П Р О Ф

18. Prvi dan bez Vuka, teško je.

Izdrži Vuče, brzo će taj april 2297 godine.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.