Podijeli sa Vukajlijašima

1. Zamisli tu alternativu, 2297. naši čukun-čukun-unuci odbrojavaju da se uloguju na profil čija se lozinka prenosi s kolena na koleno poslednja 3 veka.
    Znaš gde deca čukun-čukun-unuka onog što ti je pretka banovao idu u školu.

2. - Moj je čukundeda bio banovan, a tvoj je bio ktitor, pičko uvlakačka.

- Nije, i mog su banovali.

- Ne laži tebra, tri krune su tvoji na tavan sakrili.

3. Samo me jedna misao tišti sada... da nije i Zozo njegov dupli? Noću se budim sav u znoju, pa do jutra tako mokar provedem vreme razmišljajući o mogućim ishodima... Šta ako? Šta ako? Guess we'll never find out

4. Sad bi Cara uskocio, al ne moze jer je banovan opaaaaa

5. Brate Trajfo, šta misliš traži li te Vuk i sad po Beogradu noću?

6. Šmo, ruku na srce, da ne znaš da je ova miss bila momčina, ima li potencijala?

7. Pitam bez trunke huehue humora, meni izgleda respektabilno

8. "Mogla bi da ga proba" - Smoklja, verovatno

9. meni izgleda respektabilno

Izgleda krajnje izveštačeno dok priča, kao polupsihotična kurva. Jbg kontam da agenda sad od čoveka može da napravi šta oćeš sa kojekakvim zahvatima i hemikalijama, + šminka naravno.

10. Raspisao si se melk nije ti to korektno dok braća robijaju na listi banovanih jel mislis da neki cara ili celt ne bi zelio da nesto prokomentarise danas ovde

11. E pa nismo došli ovde da se vređamo, ako sam incel ne znači da nemam neke standarde.

Dao bi mu da ga puši tho.

12. nije ti to korektno dok braća robijaju

+1

Šmo treba izguglati kako taj izgleda bez šminke.

13. Brate Trajfo, šta misliš traži li te Vuk i sad po Beogradu noću?

https://giphy.com/gifs/reaction-61Zd08wowcxM0Bjcav

14. Sutra u 5 do 12 svi naši prijatelji se vraćaju sa odsluženja kazne, dočekajmo ih

Čuo sam da će kameni da spremi neki ručak a melk da isčita premijerno odlomak iz romana.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.