Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Једва чекам да се врати вујаклија на старо
и аутор авл 15ог се враћа то је то
Rijecima autora kierkegaard - najlejm osoba ikada
Dal će da se zakrve sutra u podne?
Kameni kuha spjermu?
ceo dan klikcu ko sokoli iz ofa, sve napamet naucili ko sta reko, pripremaju pazi sad
E K S P O Z E
Trve bukv, mogla bi ova lista da se apdejtuje
Koliko je vukajlija bila normalnija prije 7 godina govori i ova lista, bukvalno od ovih nekoliko ljudi na toj listi možda bi jedno ili dvoje našlo se tu i danas
Eh kad se sjetim kako je nekad bilo dobro
Al fascinantno je stvarno da na sajt sa ovako malo clanova (aktivnih, bez lurkera) ne moze sastaviti ni mjesec dana bez nekog dezurnog sizofrenicara, i stalno se rotiraju
Jos ajd dupli nalozi koje je vuk narokao u zadnje vrijeme ali evo kad i to eliminišeš ostane ti dobar dio nerazotkriveni luđaka (srpski delboj, ejdus, totally), ko su ti ljudi u 2023
Govna i teletina, ništa drugo.
To i bumeri ubeđeni da troluju em ljuto em profesionalno.
Hrvat Tesla se u grobu okreće.
To su sve naši egregori, ja da vam kažem.
Nadljudski je poduhvat uopšte i pokušati pojmiti ovaploćenje podsvesne potisnute sile koja je manifestacija kombinacije labokvovih, Šmokljinih i mojih najmračnijih misli (tu računam i svoj alter ego Ludi Psihić, da ne bude zabune).
A to se dešava. Ovde i sada.
Duvaj ga i ti i ti tvoji Konor Megregori
Ako ne zablokira forum sutra u podne, seci me de sam najtanji.
PS To je vrv mali nožni prst, tako da mogu bez njega
https://www.reddit.com/r/serbia/comments/14xisr9/pola_komentara_jezivo/?$deep_link=true&correlation_id=c6840d6f-cb78-4905-bb54-37611457b2fa&post_fullname=t3_14xisr9&post_index=1&ref=email_digest&ref_campaign=email_digest&ref_source=email&utm_content=post_title
Sajt ne pamti povratak takvih legendi u jednom danu;
celt-cara-mesni-hezno pa to ti je druže G7 skupina vukajlije
Serem im se u status legende ponaosob
per capita
pa ja sam jutros odbanovan nego ste mi dosadni hahahaha
celt cara mesni hezno nađi uljeza