Podijeli sa Vukajlijašima

1. Једва чекам да се врати вујаклија на старо

2. и аутор авл 15ог се враћа то је то

3. Rijecima autora kierkegaard - najlejm osoba ikada

4. Dal će da se zakrve sutra u podne?

5. Čuo sam da će kameni da spremi neki ručak

Kameni kuha spjermu?

6. ceo dan klikcu ko sokoli iz ofa, sve napamet naucili ko sta reko, pripremaju pazi sad

E K S P O Z E

7. najlejm osoba ikada

Trve bukv, mogla bi ova lista da se apdejtuje

8. Koliko je vukajlija bila normalnija prije 7 godina govori i ova lista, bukvalno od ovih nekoliko ljudi na toj listi možda bi jedno ili dvoje našlo se tu i danas

9. Eh kad se sjetim kako je nekad bilo dobro

Al fascinantno je stvarno da na sajt sa ovako malo clanova (aktivnih, bez lurkera) ne moze sastaviti ni mjesec dana bez nekog dezurnog sizofrenicara, i stalno se rotiraju

10. Jos ajd dupli nalozi koje je vuk narokao u zadnje vrijeme ali evo kad i to eliminišeš ostane ti dobar dio nerazotkriveni luđaka (srpski delboj, ejdus, totally), ko su ti ljudi u 2023

11. Govna i teletina, ništa drugo.

To i bumeri ubeđeni da troluju em ljuto em profesionalno.

Hrvat Tesla se u grobu okreće.

12. Al fascinantno je stvarno da na sajt sa ovako malo clanova (aktivnih, bez lurkera) ne moze sastaviti ni mjesec dana bez nekog dezurnog sizofrenicara, i stalno se rotiraju

To su sve naši egregori, ja da vam kažem.
    Nadljudski je poduhvat uopšte i pokušati pojmiti ovaploćenje podsvesne potisnute sile koja je manifestacija kombinacije labokvovih, Šmokljinih i mojih najmračnijih misli (tu računam i svoj alter ego Ludi Psihić, da ne bude zabune).
    A to se dešava. Ovde i sada.

13. Duvaj ga i ti i ti tvoji Konor Megregori

14. Ako ne zablokira forum sutra u podne, seci me de sam najtanji.
    PS To je vrv mali nožni prst, tako da mogu bez njega

15. Ako ne zablokira forum sutra u podne, seci me de sam najtanji.

Sajt ne pamti povratak takvih legendi u jednom danu;
    celt-cara-mesni-hezno pa to ti je druže G7 skupina vukajlije

16. Serem im se u status legende ponaosob

17. pa ja sam jutros odbanovan nego ste mi dosadni hahahaha

18. celt cara mesni hezno nađi uljeza

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.