Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ma sve je to boranija, čeka se HOTUL

2. nađi uljeza

Uljhezna - uljanog hezna

3. Inače ovo što je Lesnina okačio se desilo nekome iz moje familije daleke 85' u sred Garmišpartenkirhena, kaskamo za svetom ko po običaju

4. E da kad smo već kod toga - naletim pre tipa 3 nedelje na ova dva crnca iz Londona koji, iz nekog razloga, prate Balkan, slušaju muziku, gledaju filmove, čak uče srpski...Ne znam tačno iz kog razloga

https://www.youtube.com/watch?v=DeNNQspFxXM

Braća naša, već su pohvatali mentalitet i ostalo, gledaju tipa Lepa sela i razumeju skroz detalje i šta se tačno dogadja.

5. И като стана дума - преди около 3 седмици попаднах на тези двама негъра от Лондон, които незнайно защо следят Балканите, слушат музика, гледат филми, дори учат български... Не знам точно защо

https://www.youtube.com/watch?v=DeNNQspFxXM

Нашите братя вече са схванали манталитета и останалото, гледат типа Лепа села и разбират всички подробности и какво точно се случва.

6. негъра от Лондон џДД

7. Vido juce da nas melk pobanjavo, u principu ok stvar uradio kratkorocno, ok kolegijalnost mada koliko sam skontao ban nastupio tek daleko kasnije kada je celtizar objasnio sustinu i istinu i sve se vec oladilo tako da nije ni imalo neku poentu u tom smislu

Bukv se svodi na to da je teo da kokne celtizara i mesnog al da ne bude pregej aj kao i caru munem nije se nadrko ni kad sam stavio sliku indijca. Opet melk iskoristio situaciju da manipulise.

Rispekt

8. Sipaj Care necuuu pare

9. Neces navući keltuzada na manipulejšn više, odlučio je da postuje samo na f1 sad prcccc

10. Cekam celtizara da objasni kako nije ni bio banovan, kako je melk glup i providan sta vec bukv u medjuvremenu okrenuo se pametnim stvarima automobili, trke, f1...

11. Realno ovu bonus ban nedelju što mi odobrio Prof nisam ni iskoristio, ostavio je u šteku za svaki slučaj. Bute dobri dečce.

12. dečce

Setime se nekada kada sam pokrivao ejdaru.

Koja fora, jesu i ostali dobili x2 bonus

13. Melk u dilemi zbog položaja moći, good christian guy u njemu je ne želi, zli manipulator bi je zadržao vječno

14. Kirk jesi naučio treći akord?

15. Hahah tek sad vidim da je kirkara ranije bio kiki partizan

To vrv onaj nik sto sajt automacki generise za prvu registraciju kao neko tubsoare zonfa