Podijeli sa Vukajlijašima

1. i ja sam mogo da pricam na temi koliki vam je da ima 17 cm ali nisam,rekao sam iskreno.11cm i 2mm

2. Malo je to za tebe labane, ja mislim da imaš mnooogo više

3. ma ne bre, sve se dobro razvilo osim njega.svako ko je video iznenadio se.a najgoru reakciju je imao jedan muskarac.kako ga je video.u wc.stajaao je za pisoarom pored mene i posto je bio mnogo visok preko 2m i 5cm.samo je malo iskrenuo glavu i video ga.prvo se nasmejao, kad sam ga pogledao ljutito on se kao izvinuo i necu da kazem sta je jos rekao jos me bole te reci

4. Jbg, najbolja tehnika je da te hvali trece lice to uvek pali. Svako voli reklamu, neko radi solo, neko plati a neko navuce druge da pricaju kako je top

Al i negativna reklama je bolja nego da je nema uopste sa marketinskog aspekta dokazano

5. Igumanija rspct iskuliraj malo woli cara tebra :*

6. da reklama, pa ko se upeca jbg zajebao se..a sto je otisla avi jel je neko uvredio?

7. vratiće se za tridesetak dana, trenutno je onaj deo meseca.

8. Bila banovana jer je htela da zastiti nekog dupljaka sa sajta, pomislila da nije dupli pa rekla da se lik ostavi na miru, zajebala se jbg, al cela fora je sto je taj lik bas nesto maltretirao i iznosio licne podatke.

Ispala max fer

9. uuu50 nepregledanih objava od dejana berica na telegramu..zbogom.pitanje je dal cu opet da se vratim,,ako nekom budem nedostajao moj broj mobilnog je 0639725588

10. I mesni bio u banani tard par dana

11. sto banovana ako je stitila nekog, pretpostavljam da je samo rekla neku lepu rec nije hakovala sajt i odbanovala ga.cudne stvari se ovde dogadjaju

12. i ti si caro. bilo je baš lepo. prodiso forum malo.

13. na sajtu gde je sve dozvoljeno neko uspe da ga banuju,.,.

14. biti pušikurac po karakteru ne valja i banana je u takvim slučajevima zaslužena.

15. Lab tebra melk banovo par likova sa sajta zbog neke glupe prepirke ovaj konj mesni i dalje zivi taj momenat

16. o čemu ti pričaš, sestro draga? jel udarilo leto u glavu?

17. Reminder:

Mylyca je mirisala kurac dečku da proveri dal je varao, kad izadje u grad, posle izlaska.

18. хахахахахахаххахахаааааахахахахахааххахаахахахаххааххахаахахахах

19. Preporuka joj je bila to od Ajaksa i Pezosa
    Isto su je terali da mu daje dosta belog luka da jede

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.