U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Cara je očitovanje Sotone
devojacke suze se cuju na nebu.a kad grmi to zenska srca jecaju.jos ne radi sajt titlovi narod kaze da je hakovan a jedio ko bi to hteo da uradi su ovi strimio gejevi.
Ajd jebac mojne tako sta ti avi kriva jbg jer malo nolajferise na sajtu kao i svi ostali
Dobio si par kletvi koje si vesto izbegao, al ajd da visis na sajtu pa da razumem da ti smeta avii jbg
Cara tip osobe koja ispriča pošalicu i onda se pljeska po butinama, a svima neugodno.
Kameni, tip osobe koji je kuvao danas
Pre svega sam čovek. To me je otac naučio. To me je deda naučio. Loše stvari naučila sam sama.
Izvini Šmo, nisam mislio da reklamiram Bombaša, već da dam kontekst priči.
A ko je ovaj Kirilov? Prvi put vidim batketa ...
Inače Caro ja toliko lajfa imam da mi ga je dosta za tri života. Najiskrenije. Vapim za mirom i harmonijom, ujednačenošću, dosadom, pravom linijom... i dani u kojima mi se ništa ne dešava retki su kao oni u kojima Vučića nema na Pinku
...
Generalno taj šiz na avii je bas ono latent gej, imas zenu na sajtu koja nolajferise pise svasta tripuje nesto, bukv ili ima sagovornika ili hejtera ostali neutrala. Kao totali bukv mogao je da ispamuje ceo forum nikom nista ali ne ovde ima sacica debila kojima je linc must have
Bukv kapiram zasto je avii isla na zivce kojekome al ne kapiram triger svih tih likova da ne mogu iskuliraju random ejda avii i slicne likove sa sajta koji su furali neku svoju pricu
Totalno pogrešan kontekst ☺️⭐ Da se zakitiš posred čela.
Izvini i ti AvvI, pomoz Bog zla ženo.
Izvini, ali nisam zla. Negde bih volela da jesam. Nažalost nisam. Ja sam vaška. Vrlo me je lako zgaziti. Samo ponekad ne dam da se to radi tako transparentno pa uzvraćam jako loše, rečima naravno. Jer na ZLODELA nisam sposobna.
Hvala lepo. I lepo je videti neki nov nik ovde a da nije nečiji trol, i kojekurac.
mene je iskustvo naucilo da ljudi koji hvale sebe ne vrede nista.cim neko kazze za sebe ja sam dobar znaci da nije.tako isto i u poslu, ako pocne sa pricom znam ovo znam ono A IZMEDJU OSTALOG MALO ZNAM I SPANSKI.sigurno je da se radi o nekom santrljivom radniku koji ne zna gde je supalj.pravi profesionalac cuti, dodje odradi i cao,.a takvih je mnogoo malo na zalost.jednostavno nema potrebu da hvali sam sebe, zna da je profi to se vidi po njegovom radu.
Ajde jedan hejter više manje, šta je to...
Svakako idem na neodređeno, zasitila sam se. Imate prostora za uživanje, praštajte što sam ga ugrozila na sat vremena. Ajd, u zdravlje.
Ne znam labe jbg, bukv sluso pre neki dan novaxa, kaze planiraju da mi uzmu skalp necu da lazem da ne zelim budem najbolji kaze za sebe
I cela fora u tome je sto je iza njega vidljiv uspeh pa prica pada u vodu al definitivno je da ne cuti da je predobar
Al to sto si napisao definitvno je na ceni za sitne majstore, keramicare i slicnu ekipu
Avii bukv dobra odluka cudi me da si uopste i htela da navratis nije ovo mesto za tebe, malo je retardirano ti pisem to na pvt inkognito
ok ali on je to pricao jer je verovatno takva tema razgovora, sad se samo pricao o tom goat statusu plus rekao je nesto sto svi znaju, on se vise jadao sto ga koce.ja sam mislio na obicne ljude anonimuse koji bas to sto ljudi ne znaju kakvi su koriste da sebe prikaazu da su super
Baš ništa ne koristim naročito ne da pokažem da sam super... ☺️ Sve kontra. Ali van toka priče si bratac, i bolje. Ajd fala Caro, putuje igumanija.
neće leb detetu u crevo od smrđenja po sajtu.