U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Cara gospodine daj mi dobar film zanra komedija, da vidimo sta je istancan ukus, voleo bih i ja da naucim kako da budem kulturan
A jbg moro bi na severu da se rodiš, ne ide to instant ništa.
Dajte bar da zavirim malo u vas svet, na kasicicu samo bar, eto jedan film preporucite, komedija da bude, sacekacu
Može ali knjige, dve, i da ih nabaviš
A jbt galantni, bukvalno nemam preporuku da kazem e ovaj film je smesan sig ces uzivati.
Bukv komedija kao zanr je uglavnom cista retardacija.
Ono, pogledaj ko to tamo peva jbg to je mocan film ako vec moram biram
https://www.knjizare-vulkan.rs/klasici/24169-tri-coveka-u-camcu
https://www.knjizare-vulkan.rs/roman/1495-zivot-je-pred-tobom
Kako to misliš ne voliš smrdu mudić?
Pa mi se ko klinci šišali ko grof od monmiraja odeš kod frizera i kate ona teta pita kako ćemo sine ti samo rekneš NA POSETIOCI
tru bukv
Ako budem procitao javljam utiske sig ali sig
Ovu Život je pred tobom ćeš malo teže nabaviti, možda u grackoj biblioteci ako postoji tu de živiš. Ove druge ima
Posetioci nisu krindz ko americke komedije, nema prenemaganja i patetike, evropska skola filma. Neironicno kazem. Change my mind
Koja je srpska mreža babo, da mi hvata 4g svuda, imam ovaj zapadni balkan paket unutar regularnog paketa 10gb
Posetioce sam bas doziveo kao evropsku krindz adaptaciju holivuda zato mi i bilo lejm. U sustini to je to, holivod se prelio, al ajd da ne rusim sneska bili smo deca
Koliko mi je neopisivo žao što je to GOVNO koje ne zaslužuje da se nazove filmom tako agresivno plasirano na ovo retardirano tržište, koliko je ljudima unazadilo smisao za humor i samim tim i kritičko rasuđivanje.
AJAOJ SMRDA MUDIĆ KAPIRAŠ SMRDLJIVI TESTIS JEBOTE A ON RUŽAN PA HAOS
Posetioci maestralni filmovi, kec i dvojka, dalje nisam gledao.
Smokljo, samo da kazem da si me faktitchki skroz razotcharao (glas Tike Spica)
Šmo imaš smisla za humor ko za košarku.
Lakmus test mi je to, za melkija sam i očekivao on je negde na tom stupnju ali od tebe galantni nikako, duboko si me razočarao mnogo BIH mi značilo da nisi ljubitelj te travestije.
Way she goes jbg.
Od tih retos filmova voleo sam ostin pauersa to govno mi je leglo na prvu
Dr evil je bio keva
Onako. Džekblek mi je najiritantnija pojava ubedljivo, iritantnija čak i od Adamsendlera i možda Andrije ovog našeg kako se ono beše preziva.
Ejs Ventura bogotac, ne znam spada li u žanr