Podijeli sa Vukajlijašima

1. Mogli ste mi odgovoriti majmuni

2. Pa sto te izignorisali majmuni

3. Ima jedan japanski ili kineski, nešto, neki lou badžet totalni, neko selo i nešto malo ljudi, na kraju sleće leteći tanjir tu kao šlag na tortu. Ne sećam se nažalost o čemu se tačno radi, drugar i ja došli odvaljeni jednom u 3 noću i pustili tv, naišlo to, umrli smo od smeha, ali u fazonu - jbt da li je moguće da je neko ovo snimio. Iščašen humor skroz.

4. Ima jedan japanski

Ima, zove se JAV orgy

5. Pliduuu
    Koja je srpska mreža babo, da mi hvata 4g svuda, imam ovaj zapadni balkan paket unutar regularnog paketa 10gb

Nisam skonto pitanje iskr, šta babo kao koja srpska mreža je najbolja? Isti ti je kurac, nećeš pogrešiti ni sa mts ni sa a1, za yetel ne znam već.

6. Babo je kod nas otac, otac = glava kuće, znači koja je mreža glavna kod vas kao kod nas npr bhtelecom da ti hvata svaki cosak drzave posto cu ici na vise destinacija i nekih pripizdina planinskih

7. E plidu iskljucivo ex telenor yettel, a1 nikako previse baguje, mts nemoj imas posla sa govnima

8. Nemoj brt yettel, puca signal. Mts ok mreža.

9. Italijanski mi je jedan bio odličan, stariji malko, čovek ide u Ameriku da se leči, ima tipa 1% šanse da preživi, i pita druga da mu jebe ženu kao poslednju želju. I ovaj ne bi da ga odbije, poslednje mu je jbg, al ne bi ni da da ženu. Zaboravio sam kako se zove.

10. Vrv da mts ima najbolju mrezu al su i najveca govna

11. S tier 'glupi filmovi' što bi reko cara: airplane, naked gun, top secret, hotshots 1 i 2
    pa hiljadu mesta prazno

12. Mts ni slučajno, bilo šta drugo, dial up ako treba

13. Vidi ovako mobtel je najstariji, to ti danasnji jetel nastao pre mtsa usranog.

Kad niko nije ni znao sta je telefon danasnji jetel je radio posao.

14. airplane, naked gun, top secret, hotshots 1 i 2

Potpis na ovo.

Još negde imam skinute sve epizode Sledžhamera. Nije film, ali u istom je stilu.

15. Taj hot shots je bio dojajan, kako su bese prevodili zapeta puska ili tako nesto

16. I od mene plus i patrik na Smokljinu listu

17. Prije kad sam dolazio u srbiju bio je vip i telenor vazda na jednu od te dvije se kačio, al zadnjih godina kako dolazim viđam neki a2 i yettel, izaberem a2 i super je radio 4g ali sad ću ići na više lokacija i koristit ću ga za navigaciju na nekim etapama preko mobitela. Imam ja navigaciju i autu ali mape su i mi iz 2020, nisam apdejtovao a i google maps mi je bolji

18. Cara™
    Taj hot shots je bio dojajan, kako su bese prevodili zapeta puska ili tako nesto

Usijane glave LOL

19. Da, sad je na ulazu na Kosovo rampa, apdejtaj to

Skeč

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.