Podijeli sa Vukajlijašima

1. Hhahha labe znas ti da je to sin isidore bjelice poslanik ortak od kebare

2. da, lav nas.jel bese imao i neku humoristicku emisiju gde on podjebava opoziciju..
    sad je u ludoj avanturi slika se sa nepoznatim devojkama..jos da se slika pored neke jahte i eto ga na vrhu forbs liste

3. https://www.espreso.co.rs/showbiz/rijaliti/1307415/zeljko-mitrovic-ucesnici-zadruga7

Oni tvrde da će u novu sezonu ući sama elita naučnog i obrazovnog miljea Srbije

4. Jbt citas espreso dal si realan

Al tebra fora da se rijaliti vrati na legit staze naucnog programa je skroz na mestu. Sta nafiksani da radi sa onakvim objektom nemas to kome rentirati

5. kristijan ce morati da kupi diplomu kod mice megatrenda ako misli da ucestvuje.

6. Hahah valda ce biti neki wild card da mogu ulete true plejeri

Al bukv ljudima das zlo ljudi gledaju zlo. Lab tebra i ti na ovaj nacin vrsis promociju razmisli o tome. Sezona nije ni pocela vec znamo da ce biti naucni program

7. do sad sam ignorisao ali ovo, naucna elita u zadrugi to je nesto novo.

8. Koja bre elita? Koju to elitu ima ova jadna zemlja? Svetlanu Bojković iz Rusije da vrate...

Onaj kartonski dvor u Šimanovcima može biti pun samo eksplicitinim retardima. Naučnici u pičku materinu ☺️

9. Сад гледам " Две куле", и питам се, зашто се Семвајз Гемџи тако формално обраћа Фроду, "мистер Фродо", а као нај су френдови.

10. Sam calls Frodo “Master” or “Mister Frodo” because Sam is of a lower social class and works around the house and yard for Frodo, before they go on their trip to Mount Doom and back again. Sam uses lower-class speech patterns and phrases to signal to the audience that he is not as educated as Frodo.

11. Tebra frendovi jesu, ali ovaj mu je baštovan. Zna se ko s Gandalfom palamudi, a ko repicu okopava

12. Ох, некако ми је то промакло. Благодарим.

13. ali brate

Sam has always recognized Frodo's noble lineage

https://i.imgflip.com/4uaklb.jpg?a469248

14. oftopic: brat ejd se ulogovo juce

15. Koja bre elita? Koju to elitu ima ova jadna zemlja? Svetlanu Bojković iz Rusije da vrate...

ima sportsku elitu :) ko zna koga to zeljko mitrovic smatra za obrazovno naucnu elitu, mozda je to recimo branko vidakovic npr

16. зашто се Семвајз Гемџи тако формално обраћа Фроду, "мистер Фродо"

Treba biti obrnuto, Sem je sve odradio, Frodo je zajebo stvar na svakom koraku u usta ga jebem

17. Цеца Бојковић елита лолз, једино глуми елиту у Павићевим серијама, она и Сека Сабљић две најизвиканије глумице нашег глумишта сиг

18. oftopic: brat ejd se ulogovo juce

Mantre deluju

19. Prvo sa Zapate da osmotri teren pa onda sa Ejda loool

20. Diper ne zanima me to. Elitno je za mene količina obrazovanja, kulture i samoobrazovanja ...Koliko znam ona je predavala glumu ... u njenoj klasi se završavalo, barem ja takve informacije imam.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.