Podijeli sa Vukajlijašima

1. I baš mi niko iz novije postavke nije ni pride staroj gardi od koje su većine otišli na večni počinak. Baš niko. Ali eto ostala ona živa, Tanja Bošković, Snežana Savić... tu još neka imena. To su žene koje su prvenstveno dame. Ostalo me ne zanima mnogo. Uspeh nije merilo elitnog, ni u javnom, ni u ma kom drugom poslu. Trebali bi se prvo zapitati i sami novinari malo nad tim terminom.
    Koja druga elita osim sportske što kaže Lab ... pa i to se ljulja? Da nemamo možda političku elitu? Popove i odže?

2. Ejd i zap bas u isto vreme

Slucajnost?

3. Generalno slabu elitu ima i svet. Danas svuda vlada kič, prostakluk, bezumlje i bezobrazluk. Što je glava praznija to je bezobraznija... Ili dajdesigola fazon

4. Šta Ejdus i Zap su vam jedno? Jok more ☺️

5. Ne znam kako kod vas, kod mene grunulo baš žestoko nevreme.

6. Nije jos, al sad ce, vec je bilo u Hrvatskoj, ljudi ginuli

7. на који бр шаљемо смс помоћ?!!!!!!!!!!!!1111

8. Stiglo do kikinde nista spec laganini kisica.

9. Ne znam kako kod vas, kod mene grunulo baš žestoko nevreme.

Ozb? Ovde 42 stepena. Ali ajde malo pošalji kiše, bez grada i oluje tako ti Boga

10. Bukv. ne pamtim ovakvo nevreme da je bilo ovde, gomilu neke štete mi napravilo koliko sam video, ništa baš strašno doduše. Bar mislim. Videću sutra.

11. A dobro vi ste tu gej evropeizam, mi ovde samo hardkor :D

12. Nece duga na seljaka, seljacima grad a dingospowima duga lolo

13. Ja u ZR nije strašno bilo pre sat onako poluzajebano sad kišica fina sveže extra tebra

14. Jbt u slo jedan u zagrebu tri lika poginula od lomova stabala

Krene kisa grmi aj pod drvo i odvali te u sred grada haos

15. U HR pao kran takodje

16. Kod mene vetar slomio bagrem baš velik jedan, to se ranije nije dogadjalo. Kako su prošliljudi oko mene, ne smem da se žalim.

17. Plidu el padaju kranovi i kod tebe?

18. Plidu vozi otvorenog krova po nevremenu nek gleda sirotilja > plidu vozi zatvara krov da ne pokisne enterijer sve skupo de da se sjebe nesto

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.