Podijeli sa Vukajlijašima

1. Боли га курац, сад шмрче кокаин и јебе курве док не умре.

2. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=12&dd=26&nav_category=11&nav_id=672628

lol@Кирби

Нама и не треба неки надреалити шоу на тв-у.

3. Felix Baumsdmskkrjsrkjektner je prilikom onog nekontrolisanog okretanja u slobodnom padu trpeo silu od 39,5 GE, zbog toga su mu se krvni sudovi trajno razvukli na nenormalno, i da ce zbog toga najverovatnije ziveti znatno krace nego sto je trebalo. Neki procenjuju cak jos 5-10 godina max.
    i sve to za samo 2 miliona dolara.

Gde si to čuo, majke ti? Ne zvuči logično, čovek koji recimo teži 80 kila pri 40 gravitacija težio bi 4200 kila, ne da ne bi preživeo, već bi ga samlelo u kašu, umro bi na mestu. Nego je on skakao sa visine od 39,5 km. Mrzim ovakve izmišljotine, ko zna ko ih pokreće. Evo šta je istina.
    http://www.examiner.com/article/a-mathematical-analysis-of-felix-baumgartner-s-skydive

4. Kada se radi o ovakvim stvarima, jedino Valdemaru vjerujem.

5. Zato što sam mator i mrzovoljan pa se tripujem da širim okolo istinu :)

6. 80 kila pri 40 gravitacija težio bi 4200 kila

Valjda 3200 kila?
    Elem, nisam ja izmislio, rekao mi covek koji je bio pilot 35 godina, ima vise od 2000 skokova padobranom..

ne vidim sta je toliko cudno tu.. Vozaci formule jedan u odredjenim trenucima na nekim stazama prezivaljavaju silu od 7-9 ge, piloti vojnih aviona koji rade one manevre okretanja u nazad prezivljavaju i preko 15..
    Ako moze ovaj u formuli pri 300 na sat da dozivi 8 ge, zasto ne bi mogao ovaj na 40 kilometara visine da dozivi 39.
    Verovatno njegova fizicka priprema i ono odelo imaju veze sa njegovim prezivljavanjem,al to sad nema veze.
    A ovaj podatak, naravno , neces cuti ni iz jednog zvanicnog kanala. Red Bull nikad nece pomenuti nista slicno.

7. Pa nije ti cilj da sokiras nas neznalice podacima o preranoj smrti Feliksa, nego govoris cinjenice. A i nije romanticno da Feliks umre mlad. :)

8. Jebem li ga, sad citam nesto, kaze da je u njegovom odelu bilo senzora koji bi otvorili pomocna 3 padobrana ako bude trpeo vise od 3,5 G sile u periodu duzem od 5 sekundi.

Ako on u onom okretanju nije doziveo 3,5G, onda secem kurac na komade od 10 santima.

9. Ako on u onom okretanju nije doziveo 3,5G, onda secem kurac na komade od 10 santima.

Nisam ja u pravu, sad vidim, ali nije tačno ni to što kažeš da je Baumgartner oštećen, jer ovaj je bio američki pilot, preživeo 45 G, pa je poživeo 89 godina. Iako, radio je to sa 45 g često, pa je dobio oštećenje očne jabučice.

10. Možda su u bliskoj prožlosti bile neke slabije Ge sile.
    45G? To je ~450 m/s, što je jedinstven slučaj, vjerujem.

11. Pa da, poznato je da gravitacija slabi s prostorom a jača s vremenom. :) Nemam pojma, eno na Vikipediji, pa ako lažu...

12. Milorad Čavić šerovao reakciju o Miloradu Čaviću.

https://www.facebook.com/miloradcavic.page/posts/130243220468783

Ne znam ni sam zašto mi je to zanimljivo, al' ajd'.

13. МИЛОРАДЕ АКО ОВО ЧИТАШ ПОЗДРАВ ОД СТАНКА СА ПОРОДИЦОМ И ФЕРГУСОНОМ И СВЕ НАЈБОЉЕ СОКОЛЕ СРБСКИ ЈЕБИ ИМ МАТЕР АМЕРИКАНСКУ ХЕХЕ

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.