ja se sećam kako nam je u osnovnoj na času veronauke nastavnik puštao digitalnog anđela i druge američke evangelističke dokumentarce o kraju sveta, satanizmu i teorijama zavere
Au ne mogu da verujem da deci u osnovnoj pustaju takve stvari koje ludilo, mada da je tad postojao bitchute vrv bi materijal koji ste gledali dosta bolji kvalitetniji
Inace na proteklih par strana surova razmena ispraznih postova prepunih zajebanih reci vonabi dzordan piterson, nemoyte braco
Haha zajebana je ta vjeronauka u osnovnoj kada malo skontas, ja sam isao na predmet koji se zvao “drustvo/kultura/religija, ucilo se o razlicitim kulturama i religijama sirom svijeta ali sve u fazonu “oni vjeruju” i niko te nije usmjeravao u nešto, a zamisli vjeronauku, ucis o necemu sto ti zvuci dosta nerealno kao i crtici koje gledas kada dodjes kuci ali ovo ti mrtvo ozbiljno pripovjeda odrasla osoba koju gledas kao autoritet, sigurno djeca budu u fazonu “cek mozda je ovo stvarno”
Haha zajebana je ta vjeronauka u osnovnoj kada malo skontas, ja sam isao na predmet koji se zvao “drustvo/kultura/religija, ucilo se o razlicitim kulturama i religijama sirom svijeta ali sve u fazonu “oni vjeruju” i niko te nije usmjeravao u nešto
Računaju valjda da ćeš se snaći sa odsecanjem glave kaurina bez posebnih instrukcija
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Au ne mogu da verujem da deci u osnovnoj pustaju takve stvari koje ludilo, mada da je tad postojao bitchute vrv bi materijal koji ste gledali dosta bolji kvalitetniji
Inace na proteklih par strana surova razmena ispraznih postova prepunih zajebanih reci vonabi dzordan piterson, nemoyte braco
Hhaha digitalni anđeo znak zveri youtube kult sa pojavom šire primene adsl-a u srbiji
To je tad bilo nešto
N E O S P O R N O
E
O
S
P
O
R
N
O
Haha zajebana je ta vjeronauka u osnovnoj kada malo skontas, ja sam isao na predmet koji se zvao “drustvo/kultura/religija, ucilo se o razlicitim kulturama i religijama sirom svijeta ali sve u fazonu “oni vjeruju” i niko te nije usmjeravao u nešto, a zamisli vjeronauku, ucis o necemu sto ti zvuci dosta nerealno kao i crtici koje gledas kada dodjes kuci ali ovo ti mrtvo ozbiljno pripovjeda odrasla osoba koju gledas kao autoritet, sigurno djeca budu u fazonu “cek mozda je ovo stvarno”
Penis bonus, pax in domus
ajde molim te pliduu dobro im je popa i puštao kace zna da se mejmuni vec uveliko cipuju
pametan covek iskoristio svoje nadleznosti da otvori klincima oci na vreme
treba mi jebeni medžik lažeš ko jebeni plejbek
ti imaš mišiće da otvoriš vrata
i pokažeš ceeeo stan ti si taaako jaaak
Računaju valjda da ćeš se snaći sa odsecanjem glave kaurina bez posebnih instrukcija
Omiljeni deo digitalnog anđela mi je kad snimaju one krike iz pakla što se čuju kraj sibirske rupe
Vi ste imali “krik iz pakla” a mi “oci na nebu” uz ezan u pozadini
Cas srbskog jezika koji nam je svima potreban
https://x.com/reference_21/status/1810908025219129675?s=46&t=mbSO1pDBNz0yCdng2Pg6Rw
Leci milogorstvo i pliduizam nakon 2 tretmana
Ovaj lik mrtav ozbiljan na balkan info pricao o kurcu kao kurac je vrhovno bozanstvo, i onda takve kanale gledaju raznorazne care
Ove nultosrbe što se i pravopisa odrču treba tek tući
odlican ovaj lik, gledo sam to kad je objasavo za kurac i picku.
obj to su nasi nazivi za polne organe, cu penis i vagina fazon kulturiska reci a kurac picka fazon nekultura. sve smo pogresno nauceni
ja odgledao 3x klip, gledam neke stanove u prizrenu
ovo je u ranku onoga "vidi ga pisa po amerikama sa ajfona"
sve odlicno eksplejnovano
https://www.youtube.com/watch?v=Yt5G_DwKIa0
nebitna prica kako se kaze who cares ovo je poenta
:D
nasao sam na balkan info, ali kako akcenuje R kad izgovara xaxax