U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Tamo pisem kad imam zenskih problema xe xe
Što vi ne napravite hana.ba
хахаха
koji ce domen imati srpska kace ocepi .rs uveliko zauzet
al ovo .ba bukv ko po narudzbini djes ba
.rš
hehe dobra drugosrbijanska dosetka
https://www.youtube.com/watch?v=8P_sGdbz3xo
ima li .sr, fazon neki SURINAM
ili .trs (true rs)
https://www.youtube.com/watch?v=8P_sGdbz3xo
retko antipatična i kontradiktorna njuška ovaj levo
ovaj desno dosta slatkorečiviji i ljubazniji
pišaju obojica po kovačeviću al se vidi da mu ovaj levo zavidi
pustio sam slusam i iznervirah se..ovaj levo stalno upada sa e kao samo da kazem prekida ovog lika kad je najzanimljivije
Ja na blef ogledo onaj deo de se ispiso po seljacevicu de ga hakovo el ga intervjuiso za master rad lol
Kakava picka ovaj kosjaner zoves kovacevica da ti bude tema za master rad posle se pokenjas po coveku hahaha
ahha kakav outstanding move, jos posle kao to sto je reko meni nije rekao ivanovicu xd
ali generalno lik desno
i prijatniji za slusanje i ima smisla dosta toga
Hahah cekaj el nie ovaj levi domacin fazon vodi podcast
Ne smem zamislim lvl snishodljivosti pa hvala g kovacevicu sto ste pristali jako mi puno znaci kurac palac
Par dina kasnije: kovacevic je obicni snob koji izaso iz ormara misli da svi trebaji da su kao on i da samo takvi kao on imaju privilegiju na uspeh nisu citali dovoljno knjiga hahha
mislim da jest levo host ali ok brt pusti coveka da zavrsi misao, pri tom prekine ga kaze recenicu ima poentu i onda jos 10 recenica se vrti u krug
Zato sto je i on pametan pa je razgovor bio
V R H U N S K I
R
H
U
N
S
K
I
zato cenim balkan infoa miroljub kad krene poveze lapo sata sat
ко ће бре да гледа 2 сата ову двојицу овог чупавог и овог о филмовима немојте зајебавати
Ajde brate ovo je urbana varianta kritike mojne si ljakse ovo su gradjanisti koi razumeu seljanine i gotive ih