Podijeli sa Vukajlijašima

1. mali ali jebitacni

2. Realno prosek visine u niš nije preko 173

3. Južno od ikee i severno od pazove na svakih 20km pada po 1 cm proseka pa ti računaj

4. pa ovde su trolejbusi iz osamdesetih i još na većini piše da voze do graca ili frankfurt hbf-a itd. i šta im fali? čuo sam da su nabavljali neke nove kvarne belaruske trolejbuse nedavno ali mislim da je to samo za sarajevo.

5. Celt samo moze se psihicki poremetis totalno u aut ako zivis sam jer cesto razmisljas o predatorima koji vrebaju na sve strane posebno u ovo danasnje vreme gde policija ima dozvolu da pretuce coveka i da za to ne odgovara a nebi voleo da sam naidjem na grupu pandura koji imaju zelju da me biju i jos ih za to i placam.Moracemo na kraju krajeva da se kao gradjani organizijemo da nadgledamo i hvatamo pedofile npr. jer od drzavu nema sanse da ocekujemo da ce nas zastiti.

6. Atomski neopisivo utemeljen ali za život sa roditeljima se malo zajebo

7. Moracemo na kraju krajeva da se kao gradjani organizijemo da nadgledamo i hvatamo pedofile npr. jer od drzavu nema sanse da ocekujemo da ce nas zastiti

почело је!
    избацује ми по ИГ неке групе типа ПАНТЕР ваљда тако нешто лове неке маторце који оће јебу дечаке и девојчице од 12 година

8. то су наравно бумерчине грађани другог ред ови маторци што бот профилима по фб пишу шта пишу

9. А ја живим и са бабом.

10. pan te ri, vi ste nasa srpska garda
    pan te ri, na vasoj je strani pravda

11. Sounds good, doesn't work.

Sutra ce neko nekom da jebe zenu, ovaj ce iz osvete da ga prijavi da je pedofil, i ovi balvani ce ga prebiti/ubiti/sta vec rade.

Ili jos gore, neko ce se usprotiviti Vucicu, odjednom ce da procuri informacija kako je odjednom bas taj neko pedofil, i isti epilog.

Ja prvi svaku drzavu i svaku vladu na svijetu nabijem na kurac, al kuka i motika je izuzetno opasno oruzje koje uglavnom razjebe sve osim onog sta treba

12. ajde brate nisu mutanti u pitanju, ovo je klasik 555 333 organizacija. Nece rade bez dokaza

13. па да није ја кажем е он је педофил и оде неко пребије некога него ови ликови што ти пантери хватају се доп са неким фејк профилима ваљда и онда уговоре дејт маторац дође и налети на 10 неких извршитеља што би рекли

14. А имаш марио врећо клип о томе

15. U pravu je mujo (?!), kuka i motika je pošast i treba je zatući u koljevci

16. obj ti retosi bi se pre plasili ovakih nekih varijanti nego drzave

u sustini bia bi trebala da fura makar neke fake price o ovakvim stvarima da u startu napravi imaginarnu represiju pa se ti bajo seli za holandiju nema sta da trazis ovde

17. Ma boje se i države... kad je vodi STALJIN

18. по снимцима које сам гледао од тих ПАН ТЕ РА има ту и ликова који имају тако 40ак година имају не знам децу и то ал фијук у глави нема границе па лове те клинке по фб нису то интелектуалне громаде

19. јебач пресретач pre 4 minuta

Ma boje se i države... kad je vodi STALJIN

или рамзан кадиров

20. moras imas zajeban narod naoruzan koliko toliko da bi vlast bila korektna. Biti pasiviziran do maksimuma cekati da birokrate zavrse stvari zavrsis ko svajcarska na kraju prepuna celtova i kojekakve siptarije

jbt ti zapadnjaci zive u getoima, jesu burzujski ali i dalje su to getoi

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.