Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
da je kojim slucajem vucela reko ursuli i solcu da mogu kurcinu da nam puse umesto litijuma sto oce eksploatisu zabrinutost za stanje demokratije u srbiji bi eksponencijalno poraslo na max
*kurcinellu
Pa dobro, preljepo, nemo samo neki rusofili koji se lože da će Rumunji sutra da padnu pa naprave sveto trojstvo Moskva-Bukurešt-Bg da dodju na vlast jopet, pa nas izjebu k’o Jeljcin Slobu onomad.
pala je rumunija al nije priznato jos od strane civilizacije
https://www.bbc.com/serbian/articles/c86wq6366jgo/lat
Kad bude ovako ispred Ursuline gajbe, kad joj holandski ljacise istovare prikolicu veštačkog djubara na prag, e onda ću da počnem da pratim lajv.
to sve zavisi od trampalea i dzejefkeja, ako povata kojekakve faucije ispuni obecanja ursulici se lepo ne pise, kojekakvim konovima i ostalim kovid mejmunima
I sačuvajmebože francuski, aj da ne grešim dušu.
Toliko sam dobar preko svake mere, dajem im šansu da se iskupe za sve zločine kojim su pokušali da me osakate, toliko je bezuslovna moja jubav prema ljudima i francuzima.
Sa malim f, namerno.
Majke im se najebem.
ajde brate jednom dobio baje od francuzscica odma kraj cveta
Ajde Caro ne laprdaj, Kovid je savršeno izvršljao ko je čru a ko je fejk, prvi put bukv u istoriji da se ceo svet ujedinio, meni to bilo prelepo, koja je alternativa, nacionalizam, protekcionizam (jel ta reč postoji?), a-la Trampajzla?
Globalizam levičarskog duha je jedini put napred, šta misliš kad krenemo u pohod na Mjesec i Proksima Kentauri da će neko da te pita okle si ti, čiji si? Odakle si sele, devojano mlada?
Ima kažeš sa Zemlje sam brale, iz Kekende-grada :)))
evo ga probudio se jos jedan busterovani vampiras lol ursula imas de da trazis azil
Esi vakcinisan čevu?
A jesu me potkačili, spasao me refleks koji sam zaradio jašući valove
PACIFIKA
A
C
I
F
I
K
A
vacinisan po srpski, triput
Ima kažeš sa Zemlje sam brale, iz Kekende-grada :)))
ovo bukv, vazice samo americki pasos (jedan precednik (cionista) jedna vlada). Drugacije nes moci u kosmos
Haha ja jesam, baš tripl.
I niko me nije terao.
Ali da budem fer - podmladak sam sakrio pod skut od tog sranja.
Jebi ga, nije sramota reći “ne znam”.
Bilo kao deca da riknu od kovida vrv nula zarez nula nula pa još nekoliko nula pa neki broj procenata.
Važi, zajebi.
ГОТОВ ЈЕ(није)
без зајебанције сад
чуо сам да су ампуле рајфајзен вакцина имале (или имају и даље) серијске бројеве који почињу са:
0 — плацебо
1 — изазива кардиоваскуларне болести код људи који су склони
2 — малигнитете код подложнијих
каће купујемо субвенционисане станове па одма после нг
Nije gotovo dok debela dama ne zapeva.
ево ја чекам март луд сам да купим стан, не могу да дочекам да под сумњивим условима добијем кредит и да ми онда шаљу извршитеље кад рата скочи на 3000 ојра