Podijeli sa Vukajlijašima

1. тај неки рад

2. , i onima koji se kao žene osjećaju.

Hvala lololo

3. Види сајт амбасаде, к'о Вукајлија. Хе хе

4. Pa hvala kolege mwa mwa mwa (levo, desno, levo).

5. zajebi Lemaja, meni su turkinje već pisale zapise, ja se ne igram sa njima...

6. Ja da javim Novosadskoj populaciji da danas sviramo tamo, lepa akustična svirka, biće plačipičkastih pesama jer je 8. Mart, a nema Samardžića, pa neko mora da ga menja. Enivej, ako je neko voljan i rad da dodje, bilo bi lepo.

Čak sam i sve sročio i objasnio lokaciju ovde:
    https://www.facebook.com/events/218892931568934/

Ozbiljno, biće kul atmosfera, domaći i strani rok, i spremni kvlt narodnjaci, za slučaj da se nekom sluša, ili ostavlja Vajfert nama kriminalcima.

7. duhovni iscelitelj i jedini orijentalni beli mag sa svetskim sertifikatom na našim prostorima.

UMREH

8. Ima i sertifikat. lol
    Sad ozbiljno, ne zajebavajte se sa tim, imao sam gomilu loših iskustava u bližem okruženju.

9. Sve to treba jedan dan na skidanje metlica u kukuruzu, a sutradan u rudnik soli. Majke im ga prevarantske nabutam kogod snajka papriku...

10. sta ocekivati od fasista?ko ih jebe.samo sto mi idemo tamo da ih molimo da udjemo u kolo sa njima,a pitanje koliko gradjana to zeli...

11. Danas sam dobio SMS "zanimljive" sadržine:

Neka ti "mali" danas bude što veći, toliki da nema kraja tvojoj sreći, a mudašca neka ti ispuni milina, SREĆAN TI BIO - "DAN VAGINA"!

EDIT: Meni nije smešno, al' valjda će nekome biti. Ionako je humor otišao u qrac.

12. Proleće je stiglo, svima je do jaja, jedva čekam jesen da se kuva ajvar.

13. Да ми чува грање имам пас и мачка, ко ми дира грање гађа ћу га с' праћка.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.