Podijeli sa Vukajlijašima

1. Pa ovi iz Vlade su stvarno prećerali, sve, ali baš sve su prodali!!

http://visit-montenegro.org/

2. Fake and gay.
    Mesja, to je istekao domen, nisu prodali.

3. Не знам, боле га курац, добра пичка. лоло
    А и канда се ова малчице устезала да л' да га стартује ил јок.

4. Opljačkaše ovaj narod. Veli mi jedan lik juče da je kupio 3 cvijeta za 10 eura. A ne bi im iz inata centa dao nego bih za te pare (koje nisu velike, ali za 3 cvijeta jesu) kupio nešto što vrijedi te pare. Sramota.

5. Јебо матер, ружа је фазон 150 динара... И то оно фул папир, намирисана и све. Она предсношка.

6. kupio nešto što vrijedi te pare

Šta vredi tih para, 'leba ti? I kredit da uplatiš za toliko, spičkaćeš ga dok si rek'o Ameri uvode demokratiju u Venecueli.

7. E a ove su bile kupljene na ulicu, uveče, pa su pretpostavljam još i koristili to što je kraj dana i ljudima je frka za cvijeće.

8. Romantika poskup hobi.

9. Blejče znam to, i rekoh da nisu to uopšte velike pare, ali za 3 cvijeta jesu. A to je krađa iz sledećeg razloga: igrali Irska i Crna Gora fudbal prije neku godinu, Crna Gora domaćin. Došli Irski navijači i zauzeli pola kafića u grad, a konobari trljaju ruke, podigli cijene duplo. Dolazi Irac na šank i traži tri piva, pita kolko košta da plati, šanker veli "10 eura", ali kako 10 eura pita Irac i smije se, šta, pivo košta 3.33 (tri eura i tries tri centa). (Ka u supermarket cijene da su, s ovim 33 centa). Šanker se napravi da ne zna egleski, Irac plati i ode. I reči mi sad, kakav je to način da se radi, vidiš nekog nepoznatog, i rečeš, sad ću duplo da mu naplatim jeba sam mu majku.

10. Па ко и свака лака лова, кратко траје и долази се до ње на курвински начин.

11. Okiđen obraz vrijedi ipak malo više.

12. Ja sam prekjuče 101 ružu platio 120 maraka (60€) i još aranžman 20 kema (neka korpa pa to riba složi u obliku srca i te munje). S obzirom da je juče bio 8. mart dobro sam i prošao. Inače je 101 ruža plafon 40€, ne dajte više.

13. Mesjo, a ti kao nisi fiskirao taksimetar malo drukčije kad su dolazili stranci? :D A jebiga brate, sirotinja smo teška i onda kad vidimo strance, hoćemo da ih deremo zato što smo ubeđeni da žive k'o bogovi. Ja lično to nikad ne bih radio, ali imaš gomilu drugih ljudi koji to itekako rade.
    Idi bre Skočko u kurac. Za te pare si mog'o d'uzmeš oriđiđi Menađer i da ti ostane kusur. :D

14. I da hodam gradom ko popišan ostatak svog života :D

15. Za te pare si mog'o d'uzmeš oriđiđi Menađer i da ti ostane kusur. :D

Aj ti probaj da ga gurnes u kutiju od Menadjera, pa vidi je li isti osecaj ko pravo jebanje? Covek investira!

16. Aj ti probaj da ga gurnes u kutiju od Menadjera, pa vidi je li isti osecaj ko pravo jebanje? Covek investira!

KOBJASN

17. Ovde kod mene je slično bilo 101 ruža je bila negde oko 5500 dinara, slično ko kod Skočka, jedan običan mali kaktus jebeni je bio 500, cveće u saksiji 500, ruža komad 250.

Opljačkaše ovaj narod.

18. nemojte da vam je žao.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.