Podijeli sa Vukajlijašima

1. Meni se generalno kenja od reci demokratija, tj od danasnjeg tumacenja iste..

2. TOOOOOOOOO JAVOLIME, DOMINIRAMO!

3. Свако ко у организацијама попут Образ, Двери, Наши, итд. види било шта осим канцер демократског друштва, марионета у рукама поједних странака и троваче нације треба да се запита шта му је са мозгом.

Исто тако и свако ко у организацијама попут ДС, СНС, ЛДП, СВМ, разних НВО за заштиту љуцких права итд. види било шта осим страних плаћеника, издајника и људи који уништавају српску државу.

ЕДИТ: СПС сам заборавиЈо, извињавам се!

ЕДИТОВО ДЕТЕ: Само дуђе у записник да сам Вадикавно наствојен!

4. Ја гована више совим Харлем шејком, боже ме сачувај.

5. Само дуђе у записник да сам Вадикавно наствојен

A jeeeste sada, ložiš nas?

6. Забовавијо сам шта ми је на гваватаву.

7. A jes vojvoda jebomater!

8. Ali zaboravili su da dodaju na citat onaj deo gde je rekao da se Jugoslavija mora bombardovati agresivno, kurcem u pičku. Kako to da ne stave, nevernici!

9. Ja sam makar pošteno kaz'o, a ne ko ovi "Ne podnosim politiku i mrzim političare, al' potajno svršavam u gaće kad vidim Vučićeve usne/Tomin osmeh/Đilasovu kosicu/Čedin pogled/Dinkićev stomak/Dačićeve obraze...".

Jao al će sutra da smore sa ovim seronjom...

10. Исто тако и свако ко у организацијама попут ДС, СНС, ЛДП, СВМ, разних НВО за заштиту љуцких права итд. види било шта осим страних плаћеника, издајника и људи који уништавају српску државу.

ЕДИТ: СПС сам заборавиЈо, извињавам се!

а ниси ли забовавио и СРС можда? или су они специавно одевење?

11. није заборавијо. српски радикали традиционално србендски. не страни.

12. србендски. не страни.

јаштар.

13. па ето јети сад јасно.

14. а ниси ли забовавио и СРС можда? или су они специавно одевење?

Нисам их заборавио јер они у последњих 12 година немају никаквог утицаја на политику ове земље. Све странке су генерално канцер друштва, а ови сад нису ни у скупштини. Е да, Геј 17+ сам забовавијо.

15. деџго мени је то јасно одавно, само сам вас тестирао да ли сте прави СРБИ.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.