Podijeli sa Vukajlijašima

1. Meni se generalno kenja od reci demokratija, tj od danasnjeg tumacenja iste..

2. TOOOOOOOOO JAVOLIME, DOMINIRAMO!

3. Свако ко у организацијама попут Образ, Двери, Наши, итд. види било шта осим канцер демократског друштва, марионета у рукама поједних странака и троваче нације треба да се запита шта му је са мозгом.

Исто тако и свако ко у организацијама попут ДС, СНС, ЛДП, СВМ, разних НВО за заштиту љуцких права итд. види било шта осим страних плаћеника, издајника и људи који уништавају српску државу.

ЕДИТ: СПС сам заборавиЈо, извињавам се!

ЕДИТОВО ДЕТЕ: Само дуђе у записник да сам Вадикавно наствојен!

4. Ја гована више совим Харлем шејком, боже ме сачувај.

5. Само дуђе у записник да сам Вадикавно наствојен

A jeeeste sada, ložiš nas?

6. Забовавијо сам шта ми је на гваватаву.

7. A jes vojvoda jebomater!

8. Ali zaboravili su da dodaju na citat onaj deo gde je rekao da se Jugoslavija mora bombardovati agresivno, kurcem u pičku. Kako to da ne stave, nevernici!

9. Ja sam makar pošteno kaz'o, a ne ko ovi "Ne podnosim politiku i mrzim političare, al' potajno svršavam u gaće kad vidim Vučićeve usne/Tomin osmeh/Đilasovu kosicu/Čedin pogled/Dinkićev stomak/Dačićeve obraze...".

Jao al će sutra da smore sa ovim seronjom...

10. Исто тако и свако ко у организацијама попут ДС, СНС, ЛДП, СВМ, разних НВО за заштиту љуцких права итд. види било шта осим страних плаћеника, издајника и људи који уништавају српску државу.

ЕДИТ: СПС сам заборавиЈо, извињавам се!

а ниси ли забовавио и СРС можда? или су они специавно одевење?

11. није заборавијо. српски радикали традиционално србендски. не страни.

12. србендски. не страни.

јаштар.

13. па ето јети сад јасно.

14. а ниси ли забовавио и СРС можда? или су они специавно одевење?

Нисам их заборавио јер они у последњих 12 година немају никаквог утицаја на политику ове земље. Све странке су генерално канцер друштва, а ови сад нису ни у скупштини. Е да, Геј 17+ сам забовавијо.

15. деџго мени је то јасно одавно, само сам вас тестирао да ли сте прави СРБИ.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.