Podijeli sa Vukajlijašima

1. Regeton, dabstep i crnogorski rep. Obećava.

2. А ниђе, Душане, слободно :)

Оне ваше има дубију за разлику од ових наших ментола, срање је пјесмица, врћеће се мало по клубовима и то је то.

Обећава... Задњу позицију :)

3. http://www.youtube.com/user/SAMSUNGmobile?v=IDXILsX7_QI

Лајв пренос представљања Галакси ес четворке

4. Препоручујем свима да оду на њњњ.ефукт.цом и погледају први клип, њихову верзију харлем шејка.

5. Лик објаснио скривену камеру

Samo mi nije jasno kako se to ne dešava češće :)

Od toga što ću zauvek da postojim u nekom paralelnom univerzumu ja imam isto toliko koristi kao od činjenice da u nekom drugom paralelnom univerzumu trenutno u večernjem izlasku u Parizu posle divne opere u društvu dve šarmantne i prelepe dame pijem šampanjac star dvesta godina, pre nego što nas moj šofer odveze do hotelske sobe... Znači, nikakve. Od ranog jutra sedim pred ovim ekranom i cedim kiselu graševinu, a kada umrem, to će biti za stalno.

6.   ▲
    ▲ ▲

Za Cara.

7. stvarno treba zaposliti ljude koji će sankcionisati ili suspendovati naučnike koji počnu na ovako idiotski način da se bave nečim što nije njihov re(j)on. 'diplomirane filozofe', na primer kekeke

8. diplomirane filozofe', na primer kekeke

Pa da krene teći staž :)

9. Jedno od "mejnstrim" objašnjenja (teorija o "mnogim svetovima") navodi da svaka od ovih mogućih opservacija korespondira sa različitim univezumom ("multiverzum"). Nova zvanična teorija zvana "egocentrizam" produbljuje ove ideje.

10. Jedno od "mejnstrim" objašnjenja (teorija o "mnogim svetovima") navodi da svaka od ovih mogućih opservacija korespondira sa različitim univezumom ("multiverzum")

mejnstrim moderna teorija, a lajbnic u u 17. veku priča o beskonačno mnogo svetova kao beskonačno perspektiva, pa i pre njega nešto slično nikola kuzanski (vatikanski kardinal, 15. vek). ehh našta se nauka srozala, na banalizovanje zajebanih filozofskih sistema :đ

11. mejnstrim moderna teorija, a lajbnic u u 17. veku priča o beskonačno mnogo svetova kao beskonačno perspektiva

Znaš i sam da to nije banalizacija Lajbnica, več jedno od mogućih objašnjenja Hajzenbergovog principa. Al ja mislim da je rešenje jednostavno, da postoji jedan jedini svet koji nije pravljen za posmatrača.

12. Eh, po zakonu o očuvanju energije, u korelaciji sa teorijom relativnosti (koga ne mrzi neka gugla), čovek je besmrtan u kvantnom smislu. To je još Tesla dokazao pa su ga ismejali da ne bi morali ukinuti sve religije. Hajzenbergov princip i Šredingerova kvantna mačka su samo vidovi iste priče koja se još napisala u indijskim tekstovima "Materija je iluzija, sve je energija".

Kad shvatiš da je neki usrani Hindus u haljinici od palminog lišća pre 20 vekova objasnio ono što atomska fizika još ne kapira, zapitaš se koji moj se uopšte trudiš da to i sam ukapiraš. Onda uzmeš Vodič kroz galaksiju za autostopere i sve to nađeš objašnjeno na lakši način.

Ovako se kvalitetno kenja po forumu, da moraš da guglaš barem sat vremena. :)

13. Baš vi nemate onu temu o palamuđenju i filozoviji?

14. Haha, dobra, Lukse :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.