Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ulazim u sobu kod babe kad ono ona spava u fotelji a upaljen TV1000 i na njemu likuša puši crnji hahahahahahhahaha oplako sam hahahahahha

2. Не знам како стоје асистенције. Дај неки пикчр, мислим да је Мисимовић а можда и Пјанић у врху.

3. Miske ima tri asistencije, Pjanic nista ali ima 2 gola.

4. Prov mogao si to i na Transfer da okačiš mirne duše.

5. Pošto je promocija školstva, ipak neka ostanu u neutralnoj kategoriji. :D

6. Denisx
    Džeko jebe u kvalifikacijama

Blago Zmaju, Glavnom, Rihi i ostalim Bosancima na ovakvim napadačima. Mi, Srbi, im možemo zaviditi!

7. Svi govore o srcu Bosanaca i to a niko da spomene legendu Papeta.
    Bosna je i prije igrala srčano ali sada jebu i taktički.

Mislim da je Safet Sušić Pape najzaslužniji za to.

A i imaju Džeku.

8. Safet je institucija i kao trener. Inače, da l' navijai PSG su ga proglasili najboljim igračem koji je ikada obukao njihov dres.

9. niko da spomene legendu Papeta.

Niko da me se seti.

10. A i imaju Džeku.

То је суштина. Мислим, не само Џеко, него имају много квалитетнији тим него пре. Никад нису имали оволико добрих играча к'о у задњих 4-5 година. Џаба им жеља, кад немају квалитет.. Зато пре нису успевали да остваре резултате. А жеља је ту код свих екипа, које су се избориле за независност од ћетнићке Југосрбије. :Д

11. http://trojka.rs/vesti/drustvo/muftija-zukorlic-duguje-pet-miliona-za-struju Stoka muslimanska, isključio bih im struju i ko ih jebe. A naterao bih ih da plate, pa makar ih sve u zatvor poslao.

12. Al najbolje što im vera zabranjuje da plaća kamatu umro sam od smeha :)
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/590801#comment_2520781
    Otkad nisam vido talentovano glupog na sajtu obećava zanimljive komentare lolo

13. Državo napuši mi se kurčine! Ovo stalno menjanje izgleda lične karte u cilju uzimanja novca mi ide na kurac. Neka mi se napuše kurca svi u CIPS-u!
    Ej, kao da bi ubacili na ličnu kartu koja si krvna grupa treba da doplatiš 60 maraka. hahahahahah pa na tu ličnu ću markerom ispisati koja sam krvna grupa i upisaću još i broj telefona GRATIS
    puši ga CIPSče pičko!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.