Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
http://www.youtube.com/watch?v=Q6bARIaMhCM
http://www.bbc.co.uk/news/world-15391515 nesto kao informacija koju sam citavog zivota zeleo da znam...koji ste broj na zemlji i u istoriji covecanstva mozete ovde videti
Dakle, ovoj zemlji fali jedna fina, velika kometa. Ne ljubav i razumevanje, ne lekovi, ne hrana i pičke materine-samo jedna ogromna, užarena lopta triput veća od zemlje koja će da se zakuca i razbije sve idiote u ništavilo. Jedna lopta za sve pičkopaćenike, hipstere, fensere, metalike, sidaše, vernike, hrišćane, muslimane, jevreje, ateiste, agnostike, akademske gradjane, spisateljice, klinke što tresu pičku za slike na fejsu, babe što valjaju otrov u hranu i truju tek rodjene mačiće u tvojoj zgradi, humaniste što su jednom dali krv, studente koji kukaju na hranu u menzi a primaju trista evra mesečno dok im keva i ćale gladuju u nekoj pičkojebini, zapadomazohiste i rusofile, pedofile, zoofile, filantrope, mizantrope, oligarhe, demokrate, diktatore, liberale. Jedna lopta, samo jedna velika, užarena lopta.
Гуз'це, ај ти благо мени на јадање... х)
Шта си се узјогунила!? :РР
Jebeš loptu bolje da sve onako gori. Hodaš ulicom a sve okolo tebe gori i to bolesno užarenim plamenom što bi rekli paklene vatre mislim nisam piroman ali svideo bi mi se taj scenario pogotovo hipsteri na žaru. Butt got it right :D
AJMO LJUDI, TIŠINA PA DA GLOĐEMO KURČINU OD OVE!
Jesi li nekad pomislila da je problem mozda u tebi?
Ono, samo svaki put. Upravo zato i želim da uradim ovo, da otarasim ljude bede koja sam ja. Samo me jebe to što moram da ostanem u ovom stanu do kraja januara zbogradi vraćanja depozita, inače bih otišla odmah.
Probaj da izdrndas djanu il sta vec vi zene radite ja tako svaki dan izdrkam po 2-3 puta i uglavnom sve bude ok.
Ne, ipak mislim da je selo savršeno rešenje za moje probleme. Ne mogu da glumim humanistu i preseravam se, ja zapravo mrzim ljude. To je koren svih mojih problema koje ću selidbom skratiti po kratkom postupku.
Drastične životne promene najbolje da budu iz veselih razloga. Što se ovog tiče, samo se iskuliraj, nećeš suštinski ništa promeniti prebegom u neku vukojebinu, biće ti zabavno samo u početku, a posle ćeš još gore razmišljati nego sada. Može čovek da se izoluje i u najvećoj gužvi, dovoljno je da ne primećuje. Dresiraj se na to!
Pa rekoh, imam dva meseca da se predomislim. Ali sumnjam. Kada me jednom uhvati ovakva fiks-ideja, postanem opsednuta njome dok je ne ostvarim.
I za par meseci: "Kako me nerviraju ove koze, moraju li meketati po ceo dan, zna li neko gde mogu naći ovcu, ali neku što umilno kaže-beee?" :)))
S tom razlikom što od domaćih životinja možeš da napraviš paprikaš.
Ja baš mislim da ćeš se na selu smiriti i napuniti energijom. Imaćeš dosta vremena, prostora i mira da o svemu razmisliš. Uvek možeš da se vratiš, zar ne?
TO! Natnat je upravo potrefila šta mislim.
:)
Pa da, ponekad je stvarno potrebno pobeći od ljudi na kratko, pa makar i od onih dragih. Ne rešavaš time nikakav problem za stalno, već samo sebi daješ prostora da se nadišeš, to je sve.
Ne, ima da joj se osladi paprikaš pa se neće više ni vraćati. :)
Pa Maki, ne znam da li ide i Žaneta :)))
Мњах. Да не мрачим толико.
http://www.explosm.net/db/files/Comics/Matt/A-New-Hope.png
Срећна сам увек кад донесем неку велику одлику, ма колико била ујебана пре тога:))