Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ја сам данас вид'о како је деду оверио трамвај. Карађорђева је легло самоубица.

jebote, sta je srbija postala...

jel da da piroske jebu? :)

2. Пирошке су кулинарски оргазам ако се спреме како треба.

3. au i usi zavrcu :))))

4. :) drago mi sto vam se svidja. probajte, nije mnogo zajebano.

5. Neke izvale korisnika prvog crnogorskog mobilnog operatera Moneta (sad je T-mobile).

O: koji imate aparat?
    K: SIMSON!

Ne mogu da zovem Dansku! Javlja mi se : "provjerite servis IMPERATORA!"

Mogu li da uiđem pola eura u minusu?

Da mi dopunite vaučer..: nadula mi se krava, pa treba da zovnem burazera da joj da neke praškove... a ako joj ne bude bolje - da je zakoljemo!

...Od juče - dje god mrdnem, piše mi dje sam!!!
    (cell info display)

...Znači - kad 3 puta pogriješim PINK- ĐAVO JE IZIO - SPRŽIO SAM KARTICU???

O: Odakle zovete?
    K: Iz mobilnoga iz Konika!

K: Ne mogu da pozovem ni jedan broj...
    O: Moguće da ste napravili blokadu odlaznih poziva. Udjite u meni...
    K: U TEBI?!

O: Koji imate telefon?
    K: Motorola TAKABULAT! (U pitanju je model Talkabout.)

...Imate li melodiju od pjevača Željka, ali ne Samardžića, nego onoga drugoga što pjeva: telo vretenoooo?

...Možete li da mi napravite da mi telefon svira ka Šakira?

K: Što ne mogu da šaljem poruke???
    O: Opterečenje na centrali, pokušajte kasnije.
    K: Ne mogu ni kasnije, pokušao sam!

6. HAHAHHAHA, lol...
    Prejeb

7. Формула савршеног дупета:

(S+C) x (B+F) / (T-V)

First, a woman assesses her assets on a scale from 1 to 20 (1 being worst and 20 best) in the following categories:

S = overall shape (a ripe peach being just about right) C = circularity (rounder is better)

B = bounciness (less wobble is preferred) F = firmness (too much push to that cushion loses points)

T = skin texture (no cellulite, please)

Then calculate this: V = the ratio of one's hips to waist. Finally, do the math.

While everyone may aspire to cans of J.Lo or Jessica Simpson proportions, balance is key to achieving the perfect score of approximately 80.

8. Stef, ta je fotka toliko retuširana da je i JK prirodnija od nje...

9. Znam, ali je dobra fora. :)

10. Stoji da je skroz dobra fora, ali i originalna ima dovoljno sličnosti - nije bilo potrebe za retuširanjem.

11. Ljudi jeste vi išli skoro na postere?
    Šta je tamo pleeeea
    Od sad moram češće posjećivati postere.

12. danas sam kenjao u wc-u na poslu, ali sam imao prekid mekanog govneta, i posto je neko stalno cimao kvaku (garant ona pedercina iz kadrovskog, taj svaki cas pisa, valjda mu oslabila prostata od jebanja u bulju) i nisam mogao lepo da se obrisem. tek, kad sam stogao kuci, skinem gace i krenem da vadim iz bulje braboncice pomesane sa dlakama. bolji mi osecaj od kopanja nosa, moracu jos koji put to da uradim... eto... podelio sam sa vukajlijasima....

13. eto... podelio sam sa vukajlijasima....

Nisi baš morao...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.