Podijeli sa Vukajlijašima

1. Čemu želja za nasiljem, pa još prema drugim ljudima koje ne znamo i s kojima nemamo nikakve veze?

2. Klinac koji je tek napunio 18 godina sad je kod mene na 400 dinara digao 230 hiljada dinara, i još igra rulet.

3. Đe kod tebe? I šta je igrao, ako si zapamtio?!

4. U Subotici, veliku seriju, 29, 28 i 7 ubijaju, počeo sa spinom od 70din, sad je spin 17soma.

5. 17 000 spin?
    A joooj, ne boj se ništa, otići će taj usranih gaća. Pred mojim očima lik uzima 100 000, izlazi iz kockarnice, posle 15 minuta ulazi, ulaže 100 000, i u roku od 10 minuta ima 0.
    Ortak moj, još je posle u gradu pozajmljivao pare za piće...

6. Dionysio

17 000 spin?
    A joooj, ne boj se ništa, otići će taj usranih gaća. Pred mojim očima lik uzima 100 000, izlazi iz kockarnice, posle 15 minuta ulazi, ulaže 100 000, i u roku od 10 minuta ima 0.
    Ortak moj, još je posle u gradu pozajmljivao pare za piće...

Ne kune majka sina sto se kocka, nego sto se vadi.

7. Ako imate 25 godina, evo koliko vam je nedelja ostalo do kraja zivota- prosecno
    http://i.imgur.com/MA3YeuX.jpg

8. ja dok izbrojim ima da mi prođu...

9. ja dok izbrojim ima da mi prođu...

to i jeste fora, izgleda :)

10. Postoji nesto sto se zove matematika, efektivno je, visina puta sirina i eto broja.

11. ne uzimaš u obzir efekat staračke ćoravosti i skleroze - dođem do pola reda i izgubim broj :)

12. Brate zumiraj, markiraj, snadji se :D

13. Пре 33 године умро је онај који је стоку начинио људима. Покој му души.

http://www.e-novine.com/stav/83627-Minuta-utnje-Sandra-Pertinija.html

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.