Podijeli sa Vukajlijašima

1. uvijek mozes da pokusavas!

2. Hahhahahha, jedan dan su me pratili leptiri, doduše iz prirode nekih sto metara, sve je moguće! Ako supem šaljem ti jednog i ne trebaju ti kola! :D

3. Чек, а како ће да знају ко је геј? Је л' мушкарцима набију прст у дупе на улазу да провере? Шта ће сироти потлачени гејеви који се нису експонирали и парадирали? Како ће они да уђу, ако све иде преко познанстава. :'(
    Лол, јеботе.

4. ако све иде преко познанстава

Uglavnom tako i ide. I sa trenutnim klubovima, pa će tako i sa tim "kutkom". Nije to neka diskriminacija, nego jednostavno briga o sigurnosti. I u većini klubova je kao zabranjen ulaz za heteroseksualce, pa opet ulaze. Svako ima nekog gej druga ili drugaricu i svaka strejt osoba koja želi da ode tamo i koja je do sada bila na takvim mestima, sigurno zna nekoga ko može da ih uvede.

5. Imam predlog za ime "Kutak za pederski trenutak" mož i ladno tema na sajtu da se otvori al pre registracije da se autori izjašnjavaju dal se trpaju u bulju da se zna ko može da uđe lolo

6. ахаххахахахахахахахаххахахахахаххахаха
    ПОЗИТИВНА ДИСКРИМИНАЦИЈА ФТЊ!

7. strejt osoba koja želi da ode tamo

... nije strejt nego latentni gej, što bi u narodu rekli 'radoznao'.

8. od svih ljudi, bas nam je sticko pojasnio o cemu se zapravo radi.

9. http://www.youtube.com/watch?v=tQTilN57YmY

Путь далек у нас с тобою,
    Веселей, солдат, гляди!
    Вьется, вьется знамя полковое,
    Командиры – впереди.

Солдаты, в путь, в путь, в путь...
    А для тебя, родная,
    Есть почта полевая.
    Прощай, труба зовёт.
    Солдаты, в поход!

Каждый воин – парень бравый,
    Смотрит соколом в строю.
    Породни... роднились мы со славой,
    Славу добыли в бою.

Дни теперь для нас настали
    И учёбы, и труда.
    Чтоб споко... спокойно расцветали
    Наши сёла, города.

Путь далек у нас с тобою,
    Веселей, солдат, гляди!
    Вьется, вьется знамя полковое,
    Командиры – впереди.

10. Није то лоше, нека их скупе тамо, још кад би носили жуте траке око руке то би био пун погодак.

11. Чек, а како ће да знају ко је геј? Је л' мушкарцима набију прст у дупе на улазу да провере? Шта ће сироти потлачени гејеви који се нису експонирали и парадирали? Како ће они да уђу, ако све иде преко познанстава. :'(
    Лол, јеботе.

Ostavio sam svoj komentar na FB povodom te vesti. Nemam nikakav problem sa homoseksualcima, sa dovoljnim brojem njih sam sedeo u kafićima i pio piće, jedan broj umetnika sa kojima sarađujem je "s te strane". Nikad nije potegnuto pitanje ničije seksualnosti. Živim u, verovatno, najzatucanijoj sredini u Srbiji (sa izuzetkom možda BG). U mom selu nema ni jednog mesta gde homoseksualac nema pristup. Ovakvu vrstu diskriminacije smatram ličnim izazovom. Zašto ja moram da se deklarišem na ulazu u bilo koji objekat kad već ja od njih ne tražim takvo deklarisanje na ulazu u moju omiljenu kafanu?

Mislim, zapravo ubeđen sam, da je vest napisana samo zato da se podignu tenzije i ponovo aktuelizuje navodni "problem" homoseksualne zajednice Srbije. Jeftini senzacionalizam kao kad se umetnik performansa skine go u sred Knez Mihajlove. Degutantno i bezobrazno, bez realne potrebe.

12. 100 ljada pedera u bg...malo li je na ovu skupocu.

13. Ako ja pederu ne dam da udje u moj lokal, onda je to diskriminacija, a ako on meni ne da to je onda sta?

14. pa pederluk.
    nisu oni dzaba pederi.

15. ne interesuješ ga u seksualnom smislu :)

Ne vidim razloga za bilo koju vrstu diskriminacije, svačiji dinar isto izgleda i svako ima pravo da za svoj novac kupi uslugu koja je u ponudi. Ne postoji realan razlog za nepoštovanje mušterije po bilo kom osnovu osim ako ne plaća. Prvi bih bio za zatvaranje lokala koji diskriminiše bilo koji deo naše populacije. Kako rekoh, jeftini senzacionalizam i besplatna reklama...

16. ne znam da li se zove slobodan ili je slobodan za kurvanje?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.