Podijeli sa Vukajlijašima

1. drago nam je! sad živite srećno i veselo do kraja vukajlijaškog života.

2. Ja sam se zarekao, idem odavde tek kada doguram do milion poena, kada se sajt ugasi ili kada umrem, šta god dođe prvo.

3. a koji može da uslijedi u svakom trenutku, bar kad je riječ o slavku.

EDIT: mislim na trajni ban.

4. Одлично одрађене анимиране насловне стране за стрипове. Надам се да ће једног дана неко да уради и цео стрип тако у гифу... било би баш кул то видети!

http://kerrycallen.blogspot.com/2011/10/animated-comic-covers.html

5. Super su ovo odradili, pogotovo ovaj cover za Ironmana :)

6. Stefan kole kulen moderator me stavio na stub srama, zbog lajkovanja sa dvojicom drugara, i preti skidanjem lajkova mnogim autorima i stavljanjem na karinovu kulu, a po sopstvenom priznanju svaki dan poprckuje straju i skida mu glasove. Čuvajte se duše vukajlijaše strašne kulenove kletve.

7. Remac nemoj da te prijavljujem zbog vređanja, vrlo si me povredio. Bacićemo kletvu na tebe.

8. svaki dan poprckuje straju i skida mu glasove

I treba, imaš neki problem sa tim?
    RD FTW!

9. po sopstvenom priznanju svaki dan poprckuje straju i skida mu glasove.

Kako se usuđuješ da izmenjuješ moje reči i to javno pričaš na forumu? Jesam li rekao da mu namerno skidam glasove ili da sam mu skinuo lajkove?

Šta, krenuo sam u osvetnički pohod od kada sam mod i sad "poprcujem" sve autore redom?

10. Добро, мораш признати да су ти муда мало нарасла откад си мод...

11. A šta ću Kostiću, ne mogu sad da uradim print kad si izbrisao našu divnu konverzaciju. Tvojim rečima: skidam mu svaki dan po malo. Pa skini mu sve odjednom, šta po malo, nemoj da si stidljiv.

Добро, мораш признати да су ти муда мало нарасла откад си мод...

Ma oduvek je on bio mod Frenki, bar u svojoj glavi. Sad bar možeš da se družiš sa blek holom na okupljanjima. Stekao sam utisak da te čovek vrlo gotivi.

12. Otkrili su i nekoliko planeta slicne Zemlji...kontinenti,okeani i to...pretpostavke na osnovu rastojanja od svoje zvezde i kolicine energije koju izbacuje ta zvezda se podudaraju sa ovima sa nase planete...

13. Da l' da se svi preselimo tamo, a?

14. To bi bilo super,ali tesko da ce ljudi ikada otici tamo...cak i brzinom svetlosti treba nekoliko stotina godina da do njih stigne...jena od njih je oko 20 puta zemljine velicine...a ne verujem da ce tokom nasih zivota,ljudi moci napraviti crvotocinu...to bi bilo idealno...precica prostor-vreme,putujes u svemir gde god hoces.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.