Podijeli sa Vukajlijašima

1. i pandur i vlasnik su smradovi

Apsolutno

2. Za pandura mogu da kažem da je pička jer ako njih četvorica nisu mogli da obuzdaju kera bez upotrebe pištolja onda ne znam. Ali da kažemo i da razumem čoveka u neku ruku iako apsolutno ne odobravam ovo što je uradio.

3. A vlasnik je idiot, to smo svi skapirali.

4. Ne mogu da ti opišem koliko mrzim te zveri sklone mentalnim bolestima, a još više mrzim neodgovorne idiote koji takve zveri vode ulicom bez korpe, šta, mali im tuki pa da bar nešto imaju opasno?

slagam se.
    http://25.media.tumblr.com/7a34fc4e4e2fdd4121683f38a2a4d45a/tumblr_mo02sqADP51qmzilpo1_500.jpg

5. idukurac, usro sam se u momentu...

6. Де нађе ову слику леба ти? каце нисам шлогиро

7. https://www.facebook.com/exit.festival/posts/10201457454107086?notif_t=like

e ljudi, aj lajkujte
    ovo mi drugarica, kul čeljade
    a i prekul je video, bacite pogled
    ako nećete da gledate, samo lajkujte
    hvala <3

8. jese dobijaju pare od tog lajkovanja?svako drugi na fejsbuku trazi da mu se nesto lajkuje.

9. dobijaš priliku da uživaš u njenoj pojavi, bar na snimku.
    ajde, lajkuj i ne cjepidlači :)

10. ocemo al malo sutra

11. ja lajkovao, nemam pojma o čemu se radi

12. pa, neš se pokajat ako pogledaš, simpa je :D

13. nemam fjesbuk,a da imam,ne bi lajkovao.ne zato sto sam bezobrazan ili sujetan,vec smatram da je to velika budalastina.najgore je kada vidis odrasle formirane ljude kako pricaju o lajkovanjima.kapiram da je to za decu,da se pokazu u skoli.zato i pitam da li se neka kinta uzima?sve ostalo je besmisleno.

14. jelje ona radila tajmlepsove?

15. ma, hoće drugarici da dobije kartu za egzit, zato se i prijavila.
    ako pobijedi (a broj lajkova je bitan), pokloniće kartu drugarici koja nije u mogućnosti da ide, i mislim da čini dobro djelo, tako da..
    :D

16. znaci humanitarna akcija aj evo lajk

17. A ovim pandurima njie naumpalo da skinu lisice od vlasnika pa da smiri psa pa onda da ga apse. Mamu im jebem govna su u cijelom svijetu ista

18. GLEDAM KLIP KAD ONO PRLJAVE NOGE AHAHAHHAHAHA

19. eto,da imam fejsbuk lajkovao bih.menjam misljenje.srecno.
    ciganski egzit i njihove ciganske fore.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.