Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jebem ti život i sve :(

2. Video malopre, sjebo se opako.

3. sad htedoh da stavim na ovu temu. jebiga, zdravstvo je kurac

4. da je pravde i ljudskosti, Verica bi podnela ostavku iz moralnih razloga, mada je sad kasno za sve...

5. tuga...svaka cast onima koji su pomogli.ima valjda jos nekog i normalnog u ovoj usljivoj zemlji.

6. eto, a posle me pita neko zašto ne verujem u boga...gde li je bio dok je umirala? do kurca...

7. da je pravde i ljudskosti, Verica bi podnela ostavku iz moralnih razloga, mada je sad kasno za sve...

Brus, odrastao si i ozbiljan čovek...kakva kurčeva pravda i ljudskost kod nas, ne zanosi se...

8. Ау... Сад сам видео на вестима. Учествовао сам са две поруке јебига.
    Нека јој је вечни мир.

9. Ma sve znam... to je zato što ja nisam moderator države, ali kad me jednog dana Aca umoduje jebali su čvorka svi ti hejteri...

10. Осећам се као да је неко кога лично познајем умро, туга.

11. ма кења, атеншн х'р класичан

12. Nemam pojma, toliko dece umre, ovo dete se razlikuje samo po tome što je oko njega bila akcija u medijima, takoreći dobila je na lutriji šansu da preživi, nije uspelo. Ne vidim ništa posebno što bi je izdvajalo od toliko nesrećne i bolesne dece, koju vidimo svud oko nas. Treba psovati život.

13. Upravo je to problem, naše zdravstvo je ostavilo da čeka do iza poslednjeg trenutka pa kad se digla cela država onda su pronađene pare. Nije uspelo, zaista, ali pre godinu dana je država mogla da obezbedi četiri puta manji novac da se dete operiše u Beču sa deset puta boljim šansama. Važno da su jebenom Kovačevićijusu platili milion dolara za batinanje random lika u Americi, jebao ih on da ih jebao.

14. idi u kurac, bruce, što me podseti na kovačevića, žderalo me to pola godine, ozbiljno...

15. Управо то је издваја. Шта издваја тебе што филозофираш на Вукајлији и филозофа Античке Грчке?

16. Eeee šta sve oni plaćaju...

17. idi u kurac, bruce, što me podseti na kovačevića, žderalo me to pola godine, ozbiljno...

Kosmo, umreću, a to neću zaboraviti...

18. Управо то је издваја. Шта издваја тебе што филозофираш на Вукајлији и филозофа Античке Грчке?

Ništa.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.