Podijeli sa Vukajlijašima

1. ja sam, bre, čitala tekst u novinama o tome i imala ozbiljne fizičke tegobe, počelo da me guši, podig'o mi se želudac...ko sad kad se setim...mamicu im jebem bezobraznu i raspuštenu, pa zar za bes razmažene kretenčine da neko daje pare? pa koji je on kurac da izlomi nekog zbog pičke i da se iz budžeta daju MOJE pare?
    pa gde su pare za inkubatore, radila sam u porodilištu koje nema jebeni penicilin!?!
    sad sam samoj sebi opet podigla pritisak...

2. http://www.youtube.com/watch?v=Mc9qhvNSXI4
    Šta razdvaja njega njega i antičke filozofe?! Hehehehe

3. pa gde su pare za inkubatore, radila sam u porodilištu koje nema jebeni penicilin!?!

A ljudi idu u makedoniju i bugarsku da daju detetu redovnu vakcinu jer ih ovde nema...

4. znam...u bolnicama nema zavojnog materijala, a to je samo što ja znam iz struke...za šta sve nema para...A ZA KOVAČEVIĆA IMA MILIONČE!?!

5. Ne želim da prosipam crnilo ovde, ali pre recimo pola sata prolazim pored skroz deformisane žene koja prosi za hleb, znam da joj treba, pošto vidim kakva je, pa makar je sto puta organizovala najgora prosjačka mafija. Ništa joj nisam dao, ne mogu svaki put da dam prosjaku, dam tu i tamo... a šta da radim, mogu jedino ono biblijski, razdeli sve što imaš i onda i ti kreni? Uvek će neko da skapa nedaleko od tebe, a ti ne da nećeš moći da mu pomogneš, moći ćeš recimo baš toj konkretnoj osobi da pomogneš, ali hiljadama i milionima, istim takvim koji skapavaju pored tebe, nećeš moći. Ipak, crnilo... Život nije ni dobar ni lep.

6. Sve bi ja nas pobijo.

7. Jebao nas Hitler i što nas nije potamanio sve u Aušvicu kad smo žgadija ona najcrnja i najgora i najmračnija i smrdljiva.

Gadi mi se više sav narod Balkana, jebene civilizacijske kanalizacije, metastaze čovječanstva. Treba nas ograditi šalunzima i zasuti krečom pa zaliti betonom. Na vrh staviti samo pločicu na kojoj će pisati PRODUŽI DALJE, KONTAMINIRANA ZONA! da slučajno nekim slučajem neki naš gen ne odluta vazduhom na nedužnog civila.

8. Koji ti je kurac, nismo mi mnogo različiti od ostalih.

9. Добро, и ја сам пао у благи бедак због ове мале, као и због девет цигана из Индије иако ми се цео тај народ гади јебено и сад не видим никога да оплакује њих на интернетима, као ни хиљаде деце која умиру свакодневно у најгорим мукама од глади, болести итд. Скините ми се с курца моралисти, јебали вас лајкови.

10. to je sve jer slušate ipčeta i jašara

11. Наравно, на вест о смрти имамо и реакције социјално освешћене омладине о томе како последњи ко напусти Србију треба да угаси светло:

DRŽAVA SRBIJA

-100 000 ZA BEKUTU.
    -1 000 000 ZA MILADINA.
    -1 000 000 000 ZA MOST.
    -0 ZA TIJANU.

Све се мислим- ајд бож помози, ово за Бакуту и Ковачевића јесте безвезно трошење, ал што су се уватили за јебени мост, то ми није јасно. Што је реко Џими једном давно, да тих 1 000 000 000 није уложено у мост, сигурно би било распоређено грађанима Србије са све машницом и ковертом; на шта све држава баца, мост је још и добар- немојте се омладино заваравати да ће држава икад ишта учинити у оваквом случају и то не само држава Србија него све ''цивилизоване'' државе- немаш пара, угинеш и то је то. Једноставно, у оваквим случајевима могу да помогну само и једино појединци и групе људи а не системи.

12. Mene samo interesuje za šta služi to zdravstveno osiguranje što ga plaćamo. Dovoljno samo da mi se izdaju na recept lekovi protiv alergijske iritacije sluzokože u nosu? Dok me jebena elektrana u Obrenovcu zasipa kancerogenim pepelom svaki put kad dune vetar? Izgleda mi da sve to treba razbucati i napraviti ponovo, malo bolje, pa ko visio, visio, ko goreo, goreo.

13. zdravstveno osiguranje? pre par godina ja trebala da idem na operaciju i išla da uradim sve analize.

naplaćam se bogaoca, odem kod mog poslodavca i kažem mu : znaš one pare što mi uplaćuješ za doprinose? aj sad lepo da me odjaviš i da radim na crno, a svakog meseca sa tim parama idemo ti i ja u kafanu...
    a on mi odgovori : neće moći, jebi ga, moraju i oni iz zavoda za zdravstveno osiguranje da idu u kafanu...

14. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/1013129_10200405863373940_510530722_n.jpg https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/p480x480/1005742_10200405865013981_1164377639_n.jpg
    Danas našao posle treninga... Da li verujete da zaista donosi sreću?

Ćale kaže da on to nikad nije našao i da za to treba imati dobro oko, a majka opet kaže da ih je pronalazila na svakom koraku kad je bila trudna (kad me je nosila u stomaku)...

15. Jesu žuljevi od nejebice? lolololo :)

16. Надничио да има кинту ако затреба за неко такмичење.

17. Brate koristi i Desanku.

18. Leva je bolja. Kao tuđa... :)

19. Nadničarima ne pucaju žuljevi

20. Sjednes na ruku, sacekas da utrni i da vidis tudje ruke.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.