Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nabod' ga Vidro, BA. :D
Навијам за Видру, против било кога, ВИ ДРО КРА ЉИ ЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
popušiš ti bosancu kurac, znaš.
to što si ti glup za nešto, ne znači da su i svi ostali.
:(
Ko treba da mi puši?
Skočko tebe onaj baš lupio mavašijem? Vidiš da je muško prozvano, nećeš valjda? :)
Видро, не бој се Скочимиша, можда јесте јачи један на један али један на тараба у затиок из мрака није.
sad nisam siguran da li je vidra meni rekla da popušim bosancu kurac, ili se obratila skočimišu kao bosancu i rekla mu da puši kurac
Pazi Skočko, nisi probao pa ne znaš i to je u redu, tako regularno pričaju oni koji nikad nisu probali neki kvalitetan čaj negu ljušte kesice čitavog života. Evo, otprilike ti je razlika kao između vrhunske rakije 'za kumove' i one brlje na točenje po podrumima pića, nie svejedno.
I naravno, da se razumemo ne duvam se ja sad tu kako regularno derem kvalitetan čaj, nemam para za to, ali mi je i krivo što nemam jer znam šta propuštam. Naravno, krivo mi je i što nemam za kvalitetnu rakiju...
хахахахаха....Кењо би и ја па се не курчим
исправих пост.
И, КАД ЈЕ ВОКАТИВ У СРЕДИНИ РЕЧЕНИЦЕ, СТАВЉАЈУ СЕ ЗАРЕЗИ И ПРИЈЕ И ПОСЛИЈЕ ЊЕГА, НАУЧИДЕР ТО.
jepse vidro
EDIT: ma koji vokativ?
U UU u uU U UU FAAAAIIIIIT
Problem je što regularno jesam probao. Imao sam priliku da pijem čak i gruzijski zeleni (ono, vatafak jebote, baš oni ne piju krv mladih djevica!?)
I majku mu jebem, ovaj kineski što upravo sada pijem i onaj kineski iz uvoza i rinfuze je isti. E sad, da li je to što ga ja pravim onako kako je bog zapovidio da se pravi zeleni čaj pa je isti - ne znam.
A pošto sam stvarno ljubitelj i mnogo sam se raspitivao o tome - mogu se kladiti da ti mogu napraviti minimum 6 različitih ukusa zelenog čaja.
Na moju žalost, priroda mi nije podarila nepce vrhunskih enologa pa da osjetim sa kog kraja Šri Lanke potiče ta berba ali bar mogu uživati u onoj nijansi ukusa koji mi se pije u tom momentu.
па, кажем ти, и рекла је ова женска горе, једноставно, нека корисна дејства због којих он првенствено и постоји се губе кад је чај у филтеру и то је то.
зато пијем онај ринфуз. мислим, кад већ хоћу да пијем зелени чај, боље да искористим његове добробити, а има их богме, колико хоћеш.
и јесте, постоји зилион врста, и ја сам пробала неколико, и сви су ми ту неђе, испочетка ми се није свиђао, ал ето, навикла сам и сад ми је куљ.
него, нервира ме овај лик, јеботе, ако хоћу да расправљам о чају, расправљаћу, шта има чињеница одакле сам са тиме што волим јебени чај и што хоћу да причам о њему.
иссе боже.
ЧАЈНИИИИИИИИИЗ ГАНПАУДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР!
Jebeš zeleni, bolji je crni.
Jes, pogotovo sa kardamomom.
Afrodizijak.
Pa čime si ti onda skočko brate moj spržio jezik i sinuse kad ne osetiš razliku između onog najgoreg iz kesice i nekog krštenog? Mislim nije ni da treba neko eskpertsko nepce, oseti se iz druge prostorije.
Мени ово смешно јеботе.
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201307/624336/kumeeee.jpg
Osjeti se sencha, ostali se i ne osjete.