Podijeli sa Vukajlijašima

1. A pogotovo one rinfuze iz zdravih hrana, ondje više kadulje ima nego zelenog čaja.

2. Ja mnogo pijem Milfordov Earl gray, jeste iz kesice, ali je baš ono, fensi, a i skup je. Jbg, volim...

3. ja skoro kod neke ruskinje na pijaci kupila onaj Loyd, voČni neki, nisam ga viđala ovako u prodaji, perverzija je

4. brte, sto ne kupujete caj u rinfuzi iz domace proizvodnje. Moj je diler (caja) snabdevo i Momu Kapora. Domaci uzgoj, pakovano u onu vakum kesicu, nema boljeg caja. Crni kod njega ima totalno drugi ukus nego bilo sta sto sam probao, a i jaci efekat. Povrh svega, dojde jevtinije nego te zajebane marke sto vikupujete duplo...

5. Ja mnogo pijem Milfordov Earl gray, jeste iz kesice, ali je baš ono, fensi, a i skup je. Jbg, volim...

Nemam obicaj da pijem cajeve, ali Milford, i Teekane (njega zimi umem da derem) su po meni najbolji koji imaju kod nas. Teekane, milion vrsta, a sa mlekom je sto kaze vidra perverzija...

6. Ja mnogo pijem Milfordov Earl gray, jeste iz kesice, ali je baš ono, fensi, a i skup je. Jbg, volim...

Skupo plaćaš dodate vještačke arome. Jeftinije da kupiš one razne bočice aroma za kolače i samo šibneš u vodu, voli toplu ili 'ladnu :)

7. Skupo plaćaš dodate vještačke arome. Jeftinije da kupiš one razne bočice aroma za kolače i samo šibneš u vodu, voli toplu ili 'ladnu :)

Mislim da Milford koristi pravo ulje bergamota da aromatizuje čaj. Osim toga, gde da nađem bočicu arome bergamota :)

8. bergamota

Ja sam dugo mislio da je to neka životinja.

9. него, нервира ме овај лик, јеботе, ако хоћу да расправљам о чају, расправљаћу, шта има чињеница одакле сам са тиме што волим јебени чај и што хоћу да причам о њему.
    иссе боже.

ma daj, šta se primaš odma'. ništa loše nisam mislio.

10. brte, sto ne kupujete caj u rinfuzi iz domace proizvodnje. Moj je diler (caja) snabdevo i Momu Kapora. Domaci uzgoj, pakovano u onu vakum kesicu, nema boljeg caja. Crni kod njega ima totalno drugi ukus nego bilo sta sto sam probao, a i jaci efekat. Povrh svega, dojde jevtinije nego te zajebane marke sto vikupujete duplo...

+1
    Teekane, Milford, Lipton=GMO

11. domaća rakija:voda=3:2, kašičica meda, malo cimeta, šolja za belu kafu i isključen telefon...

12. Вечерас пробао Нектар послије 100 година и изненадио се колико је питко пиво.

13. Primi saučešće građana Odžaka. Nas truju i vodom i hemijskom industrijom.

14. Mi smo "Grad cveća", a crkavamo od pesticida (mater im), vode pune rđe, hlora i kamenca.

15. kod nas je hlor i kamenac otkako imamo savremenu fabriku vode za koju su ukrali milione novaca, ranije su bile samo huminske materije i arsenik... a oko hemijske industrije posadili pre trideset godina topole, bile dva metra visoke do bombardovanja, a onda za tu godinu izrasle još po dva metra...

16. A pričali idioti da je sve legitimno, čisto, nezagađeno, pa pre par godina pokušali da nam uvale i rafineriju nafte, onu što je otišla u Smederevo pa propala. A šta kaže Batut:
    http://imageshack.us/a/img63/5010/cadj.jpg

17. Jao, zato ima da se odmetnem u šumu, ima da skrpim kako znam za plac i da napravimo onu eko kuću od bala slame i gline! I to svojim rukama-muž i ja. A i sina ćemo da upregnemo da gazi glinu, hehehe.
    I ima da se sklonimo od svih gomana ovog sveta, da baštu đubrim vodom sa koprivom i da pravim kolektor od limenki piva!
    Aumaterinu.

18. ova flekica ispod Sombora gore levo smo mi...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.