Podijeli sa Vukajlijašima

1. to mu i piše u opisu profila, ali ovo je stvarno previše :D

2. Dobra je fora :)
    Mislim da je bio vječno banovan ali su mu skinuli ban.

3. Ма дупли нечији, заборавих чији. Готивна фора свакако, волим тематске профиле.

4. To je jedan fin dečko, ne dirajte ga, on sad spava anđele.

5. http://www.youtube.com/watch?v=RzyCzrVwmjg
    Хаха, како ме ово вратило у детињство, тачно сам се пронашао у овом малом што кука.

6. Када су Немци 1941. у селу Струганику, ухватили два мајора краљевске војске Александра Мишића и његовог колегу Словенца Фрегла, одвели су их у Ваљево да их стрељају.
    Пре тога су понудили мајору Александру, сину војводе Живојина Мишића, да му поштеде живот, јер му је мајка била чистокрвна Немица и звала се Лујза.
    "Пола ваше крви је немачко..."- рекао му је тада немачки официр.
    "Та половина је истекла на Колубари!"
    - одговорио је син војводе Мишића. Као официри, осуђени су имали права на последње жеље.
    Александар Мишић је затражио да му одвежу руке и дозволе да одреши пертлу на левој цокули, што му је и омогућено.
    Мајор Флегл је од команданта затражио дозволу да сам командује стрељачким водом на свом погубљењу и немачки официр му, задивљен његовом храброшћу, то одобри.
    "Нишани!" , командовао је храбри мајор, а када су Немци подигли пушке, на двојицу официра пред зидом, Александар Мишић хитро изу цокулу и завитла је на њих.
    Желео је да умре у борби и то је било највише што је могао да учини пре него што је мајор Флегл командовао: "Fayer!". После тога су пали један преко другог.
    Мислим на мајора Мишића и ове ноћи док потмуло режи небо препуно непријатељских авиона, а Београд лиже своје ране попут претученог чубурског кучета.
    Као и остали моји суграђани, осуђен сам на смрт. Излазим на авлију и зурим у мрачно небо одакле ће за који час долетети бомба. Не носим никада ципеле на шнирање, па лако скидам леву мокасинку и завитлам је у небо, гађајући њоме авионе што се обрушавају на мој град. Мокасника пада на комшијску шупу и остаје на њеном крову.
    Шта ћу без једне мокасинке?
    Момо Капор

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1070031_10200298981982222_2069434599_n.jpg

лепа прича, надам се да није само легендарна романтика.

7. Momo je za romantiku kriv, ali po istini je to.

8. google translate ne zna padeze?? OMFG

9. ако је истина онда океј марципан, романтика је склоност писаца, то подразумевам под лепу лаж, нажалост неприхватљиву за историчара.

10. Ubedljivo najjača grupa koju sam video. Šteta što su neke izbacili iz grupe jer nisu Beograđani, ali kakvih je ovde nekada bilo prozivki, haha.

https://www.facebook.com/groups/113308552027760/

11. Ne prođe dan, a da se ne zapitam kakva smo mi to stoka i dokle više ovako!

Došla keva s posla (lekar) i priča mi kako jutros kad je došla na posao kako je zatekla u hitnoj dvojicu mladića iz Kostolca koja su bila sinoć na TheMostFest-u dok nisu dobili batine... i to kakve batine: izlomljeni k'o pičke, pocepani, krvavi, izubijani. sa podlivima na leđima, obojici slomljena baza orbite (ova kost ispod oka) i moraju ići na operaciju... Bukvalno lik ima samo gaće, našla mu moja majka neku majicu u ormanu i dala mu... Kažu njih 15ak ih je tuklo...

Stvarno ne zalazim u to, dal je i ko je koga provocirao, i znam da su svi pijani i naduvani, al mi nikako nije jasan taj bes, to ludilo, ili kako već da ga definišem. Jebote, ne možeš da izađeš negde a da si siguran da nećeš biti pretučen, ili ne daj Bože, ubijen... Stvarno, ja mislim da su mladi puni neke negativne energije i besa jer ništa ne rade... treba im dati motiku, lopatu i mrš u njivu od 7 ujutru do 10 uveče pa da vidim dal će imati snage da se biješ!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.