Podijeli sa Vukajlijašima

1. treba im dati motiku, lopatu i mrš u njivu od 7 ujutru do 10 uveče pa da vidim dal će imati snage da se biješ!

Džaba, ova današnja omladina je toliko ogrezla u nasilje i drogu da bi te ubila motikom i lopatom u istom trenutku kada bi im dao to u ruke.

2. svaki put kad neko kaže 'današnja omladina' jedan mali flafičasti zeka negde u svetu umre

3. svaki put kad neko kaže 'današnja omladina' jedan mali flafičasti zeka negde u svetu umre

Svaki put kad neko kaže "flafičasti zeka", negde u svetu drogirani omladinac ubije nekoga motikom.

4. Svaki put kad neko kaže "flafičasti zeka", negde u svetu drogirani omladinac ubije nekoga motikom.

Svaki put kad neko kaže "drogirani omladinac", negde u svetu neko kaže "današnja omladina".

5. Džaba, ova današnja omladina je toliko ogrezla u nasilje i drogu da bi te ubila motikom i lopatom u istom trenutku kada bi im dao to u ruke.

Pa eto, ako sam dobro ispratio na sajtu, ti si (da ne persiram) profesot srpskog i znaš iz prve ruke kako je raditi sa njima. Jebote, na neki način mi je i drago što sam završio konačno srefnju jer mi je pun kurac vršnjaka koji menjaju gaće samo kad ih keva opomene, a ponašaju se ko da su popili svu pamet ovog sveta...

6. I tako se formira beskonačna petlja zečijih smrti i ubistava ljudi motikom.

znaš iz prve ruke kako je raditi sa njima

Ne znam kako, al znam šta bi trebalo. To uključuje između ostalog kantu benzina i šibicu :ludački smeh:

7. Ne znam kako, al znam šta bi trebalo. To uključuje između ostalog kantu benzina i šibicu :ludački smeh:

http://www.youtube.com/watch?v=RnKXiQzgbm0

8. na neki način mi je i drago što sam završio konačno srefnju jer mi je pun kurac vršnjaka koji menjaju gaće samo kad ih keva opomene,

A koliko si plaćao vršnjacima da ti pokazuju gaće

9. A koliko si plaćao vršnjacima da ti pokazuju gaće

Ajde da se nasmejem tvom pokušaju da budeš humorističan... he-he-he

10. Рајдер прошо без батина јер им је платио да га не бију.

11. Rajder platio da mu promene gaće.

12. Rajder platio da završi srednju.

13. Јеееебо те, принцеза Мононоке је ладно оно срање са вепром и вуковима и аркебузама. Који трип.

14. Сањао сам како јебем неку рандом рибу, док иза мене стоји Звонко Богдан и дере се "АЈ САД МАЈСТОРИ, ХИП, ХОП, ХИП, ХОП".

15. nhahaahahhahahaha

+100

Kako bi ovo leglo u primer neke defke, sunce te grejalo žarko!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.